annemood gamzeatacansun ben gittim canım paket yokmuş onlarda normal muayene gidiyorsun 2 küsür dü tam hatırlamıyorum doğum da 65 bin dedi ama zamlanabilirmiş ben orayı tercih etmedim paket olmadığı için
nzhnurknc brvndag 36+6 haftalık hamileyim özel Ata sağlıkta fecrin hanıma gidiyorum çok memnunum çok tatlı bir doktor daha önceden de bir yakınım kendisinde doğumunu gerçekleştirdi ben tavsiye ederim kendisini gönül rahatlığı ile
gamzeatacansun annemood benim kendi doktorum var da Ata sağlık ya da Acıbadem de yaptırıyor doğumu ben Ata Sağlık düşünüyorum evim oraya çok yakın merak ettim doğumhanesi vs. odaları nasıl diye yorum topluyorum :)
gamzeatacansun esra_1309 doktorumun iki hastaneyle anlaşması var sadece kuzum egepol bana çok uzak zaten
brvndag gamzeatacansun ultrason kağıtları falan baya iyi odaları değişiyor güzel odada var ama biraz kötü odalarda var
brvndag gamzeatacansun zaten egepolde süreci devam ettirdiğiniz doktor girmiyor sezeryan olmadığı sürece doğuma vajinal doğumda hangi nöbetçi doktor varsa o giriyor
gamzeatacansun brvndag zaten Ata Sağlıkta 1 gece kalabiliyormuşsun sezaryen bile olsan 2.gece ekstra para alıyorlar sanırım inşallah tek gece yeter de hepimiz evlerimize kavuşuruz
brvndag Figenns bende daha sonra net bilgiyi hastaneden öğrendim bir aksilik olmadıkça kendi takipli olduğun doktor giriyormuş doğuma