Ay26ay_ hilal0100 malesef kürtaj oldum bi süre burdan uzak kalmak istedim hayırlısı böyleymiş gelişimi durmuş beta da düşmeye başlamıştı zaten
hilal0100 Ay26ay_ canini skma hayirlisi boylemis insallah saglikli hamilelik yasarsin en kisa zamanda bu dunyada herkes biseyler sinaniyor rabbim sabir ve metanet versin insallah canim
Ay26ay_ hilal0100 kesinlikle çok doğru rabbim hayirli zamanda tekrar nasip eder insallah teşekkür ederim destek oldunuz güzel mesajlarla
melekmom34 Ay26ay_ çok kişide duydun sonrada görüldü kalp atışı bile sonradan duyulabilir adetiniz duzenszmi polikistik overde varmı mesela böyle şeyler geç döllenme sebbi
Ay26ay_ melekmom34 yok hayır ilk hamileliğim de boyle birseyle karsilaşmadim ama bu aralar bende cok sik duyuyorum benim beta değerim de düşmeye başlamıştı o yüzden bi umudumuz yoktu ve keseye yapışmış ama düşmemiş o yüzden kalp atışı da yoktu aldilar
Prensesmom_ Ay26ay_ kesinlikle bekle derim benimde başta göremediler sonra alttan bakalım vs muhabbetine girdiler başka bir doktor acilde ultrasonda kalp atışına kadar gösterdi o yüzden bekle