karademirci Bugünkü doktor muayenemde yarın yatış yapalım dedi doktorum. Çocuğun suyu azalmış bayağı. Birkaç gündür sızıntı halinde geliyor olma ihtimali varmış ama ben nezle olduğum için terliyorum sanıyordum. İsterseniz normal deneyebiliriz ama hiç açılmanız yok dedi. Fitiller ve suni sancılarla deneyebiliriz ya da isterseniz direkt sezaryen yapabiliriz dedi. Çatım ne geniş ne darmış çok sınırdaymış. Annemin de açılması olmamış zamanında hiç ve sezaryen yapmak zorunda kalmışlar. Genetik de olabilir diye düşünüyorum. Önce bir normal doğum denesem mi suni sancıyla yoksa bebeği hiç riske atmadan sezaryene mi girsem sizce? Sancım falan da yok çünkü.
sucukluyumurta07 karademirci sezaryen biri olmuş olarak normali dene derim. Bebek cok kilolu mu bılmıyorum ama ben olsam normal denerdim olmazsa yapacak bir şey yok. En azından bebek geleceğini bılıyor olur
su656 karademirci açılma için fitili deneyebilirsiniz. Benim ilk doğumum fitille başlatılmıştı. Yumuşama ve açılma sağlıyor. İlerledikçe de sancılar başlamıştı
twobabymomm karademirci benim hiç acilmam ve sancım yoktu fitil ile başlattılar ve baya ilerledi isterseniz bir deneyin 🫶
karademirci Bebeğin kilosu 3300 gram. Kilo yönünden sıkıntı yok, kanala da yerleşmiş ama çatı çok geniş değilmiş ve hiç açılmam yok. Nstde de sancılarım yoktu hiç. Bir de gribim birkaç gündür. Yarına toparlanmış olur muyum hiç bilmiyorum. Dua edin 😢