elzemm41 Samsun’da detaylı ultrason için önerebileceğiniz özel hastahane ve doktor önerisi alabilirmiyim Ve fiyatları 🩷🥰
zey55 elzemm41 ben büyük Anadolu’da radyoloji uzmanına yaptırdım ama uğur turhal var özel kliniği var atakum da perinotoloji uzmanı
sibelcio elzemm41 büyük Anadolu hastanesinde oldum detaylı ultrasonu ve çok memnunum CD ve fotoğrafta veriyorlar
pamuksekerm elzemm41 omude Hüseyin bey Medical parkta Mehmet bilge Çetinkaya doktoruk bana bunları önermişti
ElifHY merhaba ben Uğur Bey’de detaylı yaptırdım 7 civarıydı sanırım ama emin değilim zam gelmişse bilmiyorum.
Aysegull58 Uğur Turhan galiba 8 bin şuan perinatoloji uzmanı, Tuba hanım var radyoloji uzmanı 6500 dedi iki hafta önce. Randevu bulabilirseniz OMÜ de Hüseyin ekici var 2200 TL oda perinatoloji uzmanı ☺️
Aysegull58 elzemm41 Hüseyin ekici soruyorsanız hayır maalesef hiç foto almadık eğer yüzünü güzel yakalarsa video fotoğraf çekin diyor eşide alıyor bu arada. Biz memnun kaldık
pelinsuuuu Ordu Altınordu’da var Selçuk bey uğuruda tavsiye eden çok olmuştu biraz pahalıydı Selçuk beye gittim çok memnun kaldım ilgili