ayyuzlu99 Kızlar Türkiye’ye gideceğim 4 saatlik uçak yolculuğu olacak. Bilet zamanı 27. Haftamda olacağım tam. Bu haftalarda seyahat eden oldu mu? Aspirin de kullanıyorum, hem kan sulandırıcı hap kullanıp hem seyahat eden oldu mu?
1_2_3_4 ayyuzlu99 haftanız küçük olduğu için bir sıkıntı olacağını sanmıyorum uçaklar doğuma yakın olan hamilelere izin vermiyor
sevacano ayyuzlu99 zorunlu değilse çıkma canım ben kan sulandırıcı iyne kullanıyorum kan pırtılaşması var genetık sürekli oturduğumda fln yuruyuş fln yapıyorum hareket ediyorum ama doktorun bu konuda ne onerırse bence o çok onemli Çünkü herkesin durumu farklı .
ayyuzlu99 zeyn3521 aradım ebeyi canım burda direkt doktora danışılmıyor, o da havayoluna bağlı bazıları kabul eder bazıları etmez dedi pek detaylı bir şey söylemedi
fatmaa51 ayyuzlu99 peki gideceginiz hava yolunun haberi varmi 27.hftalik hamile olacaginizdan bazıları mesuliyet kabul etmiyor heralde çokda bilgim yok ama nerden nereye gideceksin merak ettim😅
ayyuzlu99 fatmaa51 Pegasus 36ya kadar izin veriyormuş, benimki aJet o da 28 sonrası rapor diyor tekli gebelikler için
fatmaa51 sevacano kan pıhtılaşması olanlar daha mı dikkatli olması lazım bende kullanıyorum iğne ve hap 8saatlik bir araba yolculuğu cekicem 30.haftamda
ayyuzlu99 sevacano evet dinleyeceğim bir bakalım ne diyecekler canım bugün attım mesaj cevap bekliyorum. Ha diyince her şeye cevap vermiyorlar. Sen iğne ve aspirin mi kullanıyorsun yoksa sadece iğne veya aspirin mi
sevacano ayyuzlu99 Benim doktorum o kadar yoğun olmasına rağmen hemen atıyor cevap ya şaşırıyorum vallah , ben sadece 4000lik enox iyne kullanıyorum ona rağmen gitmedim hep iptal ettim tatilimizi .
fatmaa51 ayyuzlu99 4000 lik enox kullanıyorum 100 mcg coraspin henüz doktoruma söylemedim ama dinlene dinlene gidersem yüruýuş filan yaparak birsey olmaz heralde
ayyuzlu99 sevacano yurtdışında dönüş çok hızlı olmuyor canım, Türkiye gibi değil. Senin pıhtılaşmadan dolayı mı iğne kullanıyorsun acaba
sevacano ayyuzlu99 evet bundan önce 1düşük yaşadım genetik test yaptırdım hafif dercede çıktı ama doktorum kullanmamı onerdı Allaha şükür şu an bir sorun yok
ayyuzlu99 sevacano anladım canım. rabbim sağlıcakla kucağımıza almamızı nasip etsin bebeklerimizi inşallah 🙏