Birhilal Bugün kontrole geldim 36+4 günlük hamileyim bebeğimin kilosu 2132 aşırı az değil mi bir de bacak boyunu geçen haftada kısa ölçmüştü bu hafta yine aynı ölçtü başına gelen var mı bu durum korkuyorum ilk gebeliğim
ozkann17 Birhilal bebekler kiloyu son haftalarda alır diyorlar. Muz avokado tüketin ve protein ağırlıklı beslenin her öğün. Ultrasonlar da biraz az ölçüyor olabilir.
dgngr Birhilal genetik olabilir. Yediklerine dikkat etmeseydin sormazdın ama ben yine de söyliyim Tahin Kefir Organik süt ve süt ürünleri Yumurta Avakado Kaşar Yaban mersini Nar Muz Ceviz Çiğ kuruyemişlerden bazıları (özellikle çiğ kabak çekirdeği) En çok kilo aldıran şeyler Bence bunları çoktan yapmışsındır. Doktor sağlıklı dediyse üzülme. Anne baba zayıfsa yani iri kilolu değilse normal olabilir
1_2_3_4 Birhilal hamileliğin başlarından beri kaşar peyniri süt muz haşlanmış yumurta ve kuruyemiş yedim canım istemese bile zorla yiyorum mecbur 21 haftalık olduk şimdi canın istemese bile ye inşallah kilo alır doğuma kadar
Birhilal Ayseguls_baby hayır demedi riskli gebeliğe gönderdi sadece ona geldim ama risklide de bir şey yok diyo normal diyor kilosu genetik olabilir mi diye düşünüyorum bende küçük doğmuşum
Birhilal ozkann17 inanın tüketiyorum peynir süt muz meyve yemediğim şeyler değil sadece biraz iştahım azaldı o kadar
Ayseguls_baby Birhilal genetik olabilir evet, sen kırmızı et tüket komşumun oğlu prematüre doğdu doktoru ne kadar kilo alırsa kardır diyerek gün aşırı et yemesini söylemiş 1 haftada 500 gram almış
ozkann17 Birhilal evet dediğiniz gibi genetik de olabilir minyon bi bebek de olabilir bence canınızı sıkmamaya çalışın stres olmayın. Doğum zamanı belli mi?
Birhilal ozkann17 hayır doğumla ilgili de bir şey demiyor ilk gebelik olduğu için muhtemelen normali bekliycem
Birhilal dgngr eşimde bende iri yapılı değiliz muhtemelen genetik ama zayıf doğarsa kuvöze girer diye üzülüyorum bir de bacak boyu da o sebepten kısa ölçülüyor olabilir mi riskli gebelikte başka bi sorun yok o yüzden o da genetiktir muhtemelen dedi
Birhilal 1_2_3_4 inşallah ya süt çok tüketiyorum kuruyemiş yemiyorum çok canım istemiyo ama zorlıycam artık bende
dgngr Birhilal küvezlik kadar zayıf olduğunu sanmıyorum. 41. Hafta doğursan zaten muhtemelen 3 ü geçer. Benim halam 2.700 kg doğum yaptı yakın zamanda. Sütü annesinin gelmesiği için 1 gün hastanede yatırıp mama verdiler o kadar. Küvezde değildi çok şükür. Gayet iyi sağlıklı şu an. Doğunca kilo alır. Boyu evet yanlış ölçülüyo olabilir. Cenin pozisyonundayken kısa çıkabilir.
Birhilal Ayseguls_baby kırmızı ette yiyorum haftada 2 gün pişiyor neredeyse demekki daha sık yapmam gerekecek
Ayseguls_baby Birhilal son haftalara ağırlık ver inşallah bebeğin sınırı geçer kuvöze girmez benim kızım girmedi 2570 ile. Fındık ceviz badem yumurta her gün tüketiyordum
1cey 1cey bide bence balık, eğer et tüketmekte zorlanıyorsanız faydalı balıklar var dip balığı olmamasına dikkat ederek