gozdenur06 Kızlar selam nasılsınız iyimisiniz. Ben çok kötüyüm dün geceden beri uyuyamıyorum felaket uykum var ama 1 saat yatabildim sadece ve uykusuzluktan kaynaklı sanırım başım çok ağrıyo vücudum iğneleniyo uyuştu kalp çarpıntım var kendimi ciddi anlamda çok kötü hissediyorum beynim kaynar su dökülmüş gibi yanıyo nasıl yatıcam ben uykuya dalamıyorum varmı bi taktiğiniz bunu yaşayan biri aranızda 25 haftalık hamileyim
dgngr gozdenur06 bende de oluyo Hala baktırmadım Şeker, tansiyon, panik atak, anksiyete, hamilelik hormonu kaynaklı şeyler olabilir. Benim tansiyon hariç hepsi sorun. Kafaya çok takıp bebekle ilgili endişeliyim sürekli
gozdenur06 dgngr askında kafama bişey takmıyorum gayet rahat biriyim ama dünden beri bi uyku problemim var yanıyorum uykusuzluktan ama uykuya geçemiyorum kafayı yemek üzereyim
gozdenur06 dgngr yakın canım olmadı öyle yapayım ama ben bugünğ nasıl atlatıcam bilmiyorum eşimde gece nöbetinde
dgngr gozdenur06 Ay ben gibisin. Benim de eşim nöbette 24 saat yok. Ben 22. Haftadayım. Son haftaya kadar uyku sorunum vardı. Bebeğin büyümesiyle mi alakalı çözemedim. Süt varsa organik süt iç kafan dinlensin.
gozdenur06 dgngr içtim canım hiçbişey banamısın demiyo insanlıktan çıktım tipim kaydı ne yapıcam bilmiyorum
dgngr gozdenur06 Hamilelik çok zor maalesef. Kemik ağrıları, uykusuzluk, ödem, tuvalet sorunları, yorgunluk, duygu değişimi her hamileyi zorlar. Stresli şeyler izleme de en azından artmasın sorunlar