leylalin geçmiş olsun her hastane kürtaj konusunda başarılıdır bence öyle merdiven altı olmadığı sürece sıkıntı olmaz, benim tavsiyem evinize yakın bi yer olsun, hangi ilçedesiniz ona göre önerilerde gelir hem, ben rumeli hastanesinde olmuştum ilk kürtajımı memnun kaldım sonrasında zaten muayeneye gitmiştim 1 ay sonrasında falan, başka doktora da gidip güzel mi diye teyit ettirmiştim. 2. Kürtajımı da devlette oldum kötü muamele hiç görmedim ben açıkcası, çam sakura da da anestezili bi operasyon geçirdim yine kadın hastalıklarından ordan da memnun kaldım zaten sizin kimseyle işiniz yok gün ameliyathanesi var sabahtan gidiyosunuz ve öğlen 1 e kadar sırayla herkesin işi halloluyor direkt ameliyathaneye alıyolar uyutuyolar sonra yatağında uyanıyosun giyiniyosun eve gidiyosun, kürtaj öyle zor bişey değil ama tabi yanınızda bi yakınınız olsa arkadaş komşu vs iyi olur he birde şunu ekliyim ben yürüyerek gitmiştim eve mesela verdikleri anestezi öyle çok bişey değil yani ağrıda hafif adet ağrısı oluyor