bebegimle_ben monii dusukte olur kansizlik ve kan pihtilasmasida iyi degil ben hemsireyim ve kan sualndirici kulaniyorum ayda 5 defa gobegime ilk 3 ay cok onemli dusuk ve tutunma icin
bebegimle_ben monii sen dpo 9 damisin canim cikar silikte olsa yap derim test bana da haber ver canim
monii Kızlar elim ayağım titriyor. Ben napcam şimdi bebeğim 11 aylık daha btun bebegimle_ben bebegimle_ben Deletedmom_878
bebegimle_ben monii hamilesin canim nasil oldu korunmadinmi canim olsun buyurler demeki dunyaya gelecekmis canim
monii bebegimle_ben reglim bitince Bir de diğer regle yakın korunmuyordum. Önemli olan yumurtlama günleri diye. Maalesef yumurtlama gününden bir gün önce öyle bir hata yaptık. Bir seferden bir şey olmaz diye düşünmüştük olacağı varmış
monii Deletedmom_878 Allah gönlüne göre versin canım hakkında hayırlısı olsun. İnşallah bir an önce sağlıklı hayırlı bebişin olur🌸
Deletedmom_878 monii sağol canım benim çok teşekkür ederim evet üşüme gebelik belirtisi bunda bende öyle olmuştum diğeri gibi ama testim negatif çıktı
monii Deletedmom_878 artık tecrübe edindim. Akintinın şeklinden o gün ki tavırlarımdan falan anlayabiliyorum