yasemincel65 bsrbrkysr184_ iyiyiz canım benim biraz ağrılarım var ve daha ayağa kalkamadım sezaryen oldu 🫠🥲🥲
bsrbrkysr184_ yasemincel65 aa sen normal den sezeryana mı döndün biraz toparlan anlat neler oldu merak ettik seni 🥰
kavalakurabiyesi yasemincel65 geçmiş olsun doğum hikayeni bekliyorum canım 2 gün sonrada ben doğuruyorum
elifayaz112_ yasemincel65 hadi gözün aydın doğum yapmışsın Allah analı babalı büyütsün vatana millete hayırlı bir evlat olur inşallah kaç kg ve cm doğdu prenses 🤭🥰
yasemincel65 Havin49_ evet kesinlikle kıcağına aldın mı Allahın ne kadar büyük olduğunu anlıyorsun 🤭🤭🥹🥹🥹🥹🥹
Fatma_furkan1996 yasemincel65 gözünaydın canım çok geçmiş olsun artık yamacında kızın bol bol seversin bizde 20 günlük olduk doyamıyorum koklamalara 🥹🥹
yasemincel65 BURDAKİ BANA DUA EDEN, BENİ MERAK EDEN, BANA GÜZEL DİLEKLERDE BULUNAN TÜM CAN DOSTLARIMA TEŞEKKÜR EDERİM 😇😇💞💞💞 KENDİME GELİNCE HİKAYEMİ SİZLERLE PAYLAŞACAĞIM. RABBİM HEPİNİZDEN RAZI OLSUN İNŞALLAH 💐💞🐣🐣🐣🐣🐣
bsrbrkysr184_ yasemincel65 hayırlısı olsun canım ikiniz de sağlıklıysanız bişey olmaz toparlarsın inşallah 😘
elifayaz112_ yasemincel65 maşallah kilosu iyimiş bir sağlık sorunu yok demi nasıl emebiliyor mu senin sütün geldi mi
demirrleydi_ yasemincel65 oyyşş maşAllah hoşgelmiş prenses 🤩 nasılsınız durumunuz nasıl Allah analı babalı büyütsün 🩷