ozlmozrdl Bunu taktırmayı düşünüyorum takılırken ağrı acı çok oldu mu farklı bir yan etkisi oldu mu acaba
yagiz_didem ozlmozrdl ben ıgnelıydim çok kılo aldım doktor bana ıgneden bır ay sonra gynefıx spiral taktı ve hamıle kaldım
taurusbaby ozlmozrdl çok kayma yapıyor ve hamile kalan oluyor dedi o da takıyormuş bırakmış o yüzden ben de hormonlu taktırmayı düşünüyorum o yüzden mirena en iyisi sanırım bakır da enfeksiyon riski çokmuş
ozlmozrdl taurusbaby bende mirena ile ikisi arasında kalmıştım. Önce hap kullanmayı deneyip sonra ona geçmeyi düşünüyorum teşekkürler paylaşımınız için
yagiz_didem ozlmozrdl valla suan hamıleyım doktor bana hıcbı yöntem kalıcı degıl dedı garantı veremez dedı daha önce bask doktora gidiyordum. Bunlar sadece bünyeye hastalık kanser verıyo erken vücut dırencını dusuruyor dedi
ozlmozrdl taurusbaby o halk arası bir söylem, bazı kanser türlerini azaltma etkisi bile var. İspatlanmış bir şey değil. Ayrıca kanserler ilişkileridirilen östrojen hormonu. Östrojen içermeyip sadece progesteron içeren haplar da mevcut