kevsoos Kızlar çok mu geliyor durduk yere fark etmezsem diye korkuyorum. Bu arada 35.hafta ama çok şükür hamile gibi değilim gayet normalim kasık ağrısı dışında hiçbir şey yok
maviportakal_ kevsoos fark ediliyor ya afedersin eşofmanına kadar ıslanıyorsun benim sızıntı şeklinde geldi hatta haftam bile erkendi direkt anladım şüpheye çok fazla yer bırakmıyor 😅
1cey kevsoos akıntı oluyor çamaşırını değiştiriyorsun, hemen olursa ve ıslaklıkla akıntı farklı oluyor zaten, o zaman su olduğunu anlıyorsun sızıntı şeklinde başlıyor sonra artıyor zaten
Noyimommy kevsoos bende anlamazsam diye korkmustum hatta doktoruma söyledim o sürekli bi ıslaklık olur çamasırın sürekli ıslamır demişti ama gerek kalmadı bi ıslaklık hissettim akıntı sandım ayağa bi kalktım foş diye geldi
Busranur_mnts kevsoos sızıntı şeklinde gelen de var ama benim direk geldi kasılmalarm çok olmuştu uzandım pıt diye ses duydum sonra akıntı hissettim nişan vs sandım lavaboya gitmemle su boşalması bir oldu bardak bardak geldi aralık ara
Noyimommy Busranur_mnts doktorum gidince sormustu anlayabildin mi nasıl anladın diye bende filmlerdeki gibi oldu diyince gülmüştük 😂
cokkasmabeabi kevsoos pat diye geliyor. Su mu değil mi diye düşünürken bidaha geliyor 😁 anlamama imkanınız yok