zornazar Merhabalar ben 25 Şubat çatlatma iğnesi 27 Şubat aşılama oldum 7 martta hafif silik çizgi gördüm ama varla yok arasıydı takmadım dün içime kurt düştü kan testi yaptırdım 7.37 çıktı sizce erken mi yakaladım [yoksa iğne etkisi mi kafam karıştı
Sezei zornazar çok erken vermişsin kuzum sen iki gün sonra tekrar kan ver artıyorsa gebeliktir inşallah bende aşılama ile hamile kaldım
zornazar Sezei ay çok sevindim peki iğne etkisi geçmiştir değil mi birde belirtileriniz varmıydı sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🌸
Sezei zornazar yani geçmiştir diye tahmin ediyorum çünkü benim 8.gün çok zor gözle görünen silik çizgiydi iğnenin yanlış hatırlamıyorsam 15 veya 16.günü pozitif gördüm 81.55 ile öğrenmiş oldum
Sezei zornazar belirti olarak adet olucakmış gibi ağrılar ve bel ağrısı kasık ağrısı çok fazlaydı özellikle ve yerleşmeden sonra göğüslerimdeki şişlik indi ama yerleşme dönemine kadar çok acıyordu şişmişti ve yanıyordu dokunamıyordum dediğim gibi bir anda kesildi ağrısı kasık ağrıları ara ara devam ediyor şifdetli değil ama 4.ve 5.haftalarda çok sıktı
Sezei elif2346 markası bebetime falansa hiç güvenmeyin derim awox ile yapın yakınınızda ki eczanelerde varsa daha güvenilir olur
zornazar elif2346 bence kan verin derim kan testi en güvenilir bazen negatif çıkıyor kanda pozitif birde herkesin süreci farklı olabiliyor umarım isteyen herkese nasip eder rabbim sizdede vardır 🥺🌸
zornazar Sezei ay bunu duyunca çok sevindim benimde öyle kasıklarım ve belim regl gibi ağrıyor birde göğüslerim falan dokununca ağrıyor sızlıyor umarım sağlıklı bir şekilde ilerleriz sizde sağlıklı bir şekilde kucağınıza alın inşallah 🙏❤️
Sezei elif2346 o markaya çok güvenmiyorum bende bariz silik çıkarmıştı gidip kan verdiğimde 0.200 çıkmıştı sonuç days doctor artımed freely bebetime gibi testler maalesef silik çizgi çıkarıyor eğer farklı bir markayla denerseniz daha güzel sonuç alırsınız inşallah ben awox yaptım ilk 5 dakika çıkmadı bende kenara koydum ardından tekrar gidip baktım silik çizgi vardı hrmen arkasına iki test daha yapmıştım onlar yapar yapmaz çıkmıştı bazen awox bile yanıltabiliyor güvenilir olmasına rağmen mutlaka 2 3 test alın
Sezei zornazar 29 ocakta aşılama oldum 6 şubatta belirtilerim başladı doktorumun tahmini 5 şubatta yerleşme gerçekleşti yani şu an belirtileriniz varsa büyük ihtimal hamilesiniz 2 gün sonra falan testinizi tekrarlayın yada kan verin umarım güzel sonuç alırsınız ❤️
elif2346 Sezei tamam canım tesekkür edeim aşılamadan 2 gün sonra gögüs ağrılarım basladı hafifte olsa hala var , afedersin sürekli gazm var , adet olacakmıs gibi ağrılarım oluyor karın ve belimde ümitlenmelimyiim 😐
Sezei elif2346 ya bilemeyiz ya gidip kan vericeksiniz yada bekleyeceksiniz 3 4 gün daha şu an çok erken ne desek yanlış olabilir
zornazar [silindi] ya çok sevindim bende sabah gidicem doktora umarım yükselmiştir sizde sağlıkla büyütün inşallah sağlıklı bir gebeliğiniz olsun❤️
Sezei zornazar evettt iğne etkisi değilmiş demekki hayırlı olsun inşallah sağlıklı güzel artışlar görürsün kuzum 5.haftada falan kese gözükür 7.haftada kalbi duyarsın inşallah sata göre kaç oldun şimdi
[silindi] zornazar evet iyi bende iki gün ara verip verdim benim 43.8 çıktı seninde iyi canım Rabbim hayırlısıyla kucağımiza versin 🤲
zornazar Sezei 14 Şubat son adet tarihim 3 hafta 4 günlük gözüküyor şuan da yarın bir tekrar gidicem bakalım doktor ne dicek