akbs2503 Medicana zincirlikuyu hastanesinde doğum yapan veya yapmayı düşünen var mı? Bir de özel sağlık sigortanız var mı bilgisi olan cevaplarsa çok sevinirim
irembabatas akbs2503 benim özel sağlığım vae bende orda düşünüyorum ama daha önce tecrübe eden kimse yok sadece Aynur Erşahin meshurmus orda
akbs2503 irembabatas sigortayı hamilelikten önce mi yapmıştınız hamilelik sürecinde mi? Hastane fiyatları çok arttığı için sigortaları araştırıyorum da
irembabatas akbs2503 ben 1 sene önce yaptırdım cunku gebelikten önce olması gerekiyormus. Allianzdan memnunuz
nurbus1 Benim sigortam var 3 senedir yapıyoruz. Bu hastanede dogum yapmayı düsünüyorum doktorum erhan hoca. Muhteşem biridir öneririm
gzmozden nurbus1 bende ona başlayacağım ebru dikensoya gidiyordum bıraktım. Erhan hocaya daha önce bir takım testler yaptırdım çok tatlı biriydi
gzmozden nurbus1 Erhan hoca yerine direkt Biruni üniversitesi hastanesi Murat arslan hocaya gidiyorum çok memnunum aşırı tatlı biri 💕
ebru2853 Bende erhan hocayı çok duydum ama fatma seda hocaya gidiyorum hamileliğimin en başından beri memnunum daha önce doğum teminatlı anadolu sigorta yaptırmıştık onu kullanıyoruz hiç sorun yaşamadık
nurbus1 gzmozden kız baktım ona bende yok :/ ama sefaköy bana uzak ya ben mecidiyekoydeyim erhana devam edicem bulamıyorum baska doktor