sibely12 kurkmantosuzmadonna hemde nasıl gizli saklı işler yaptığımızda bile hem korkar hem heyecanlanırdık derler ya yaptıklarımdan pişman değilim aklım hala yapamadıklarımda diye tam olarak öyle 😔
aysgl330633 kurkmantosuzmadonna bende öyle hem sınıftan hem yurttan hala konuşup ettiğim arkadaşlarım var 😌 görüştüklerimiz de var. 10 yıl önce üni birinci sınıftaydım ☺️
kisbebisi kurkmantosuzmadonna ben de üniversiteye hazırlanan lise son sınıf öğrencisiydimm, okul bitse de kurtulsam şu siniftan diyordum simdi o gunleri çok özlüyorum 🥺🥺🥺
kurkmantosuzmadonna kisbebisi hepimiz öyleydik. Halbuki gelip geçici şeyler. Ama işte o an bilemiyoruz geleceği.
Mervekaram22 kurkmantosuzmadonna bundan on yıl önce lise sınavına hazırlanan biriydim eşim piyasada vardı ama ben o zamanlar abi diyordum ona 😂😂
Saimenur kurkmantosuzmadonna 10 yıl önce uniden mezun olalı 1 yıl olmus.1.5 yasında bebekle bi yandan kpss ye çalışıp bı yandan etüt merkezı adı altında sabah 8-akşam 8 bi sömürü sisteminde çalışıyordum.Çok şükür kızımla hayatımızı yenıden yazdık😍