kisbebisi Kizlar düzenli sagim yaparak sutu arttiran ya da bu takviyeleri kullanan varsa yorumlarina ihtiyacım var :(
Gokturkmom_ kisbebisi Düzenli sağım sütü artırır ama tek başına işe yaramaz.Düzenli emzirmek sonrasında kalan sütü boşaltmak gerekiyor ki süt üretimi olsun🩷Bol su içmek kuru meyveler özellikle kayısı ve kuru incir içebiliyorsan hoşafını , hipp still tee çay da çok artırmıştı sütümü🥰 bestlak damlayı ilk zamanlar kullanmıştım o da işime yaramıştı.
Busranur_mnts kisbebisi solgar aldım sabah akşam 2şer alıyorum biraz etkisi oldu gibi düzenli sağım yapmıyorum arada yapıyorum
kisbebisi kurkmantosuzmadonna emmiyor kuşum sorun o,bir iki cekiyor sut gelmeyince birakiyor israr edince ağlıyor. Ben de hic değilse once biraz sütü arttırayım sonra teklif ediyim diyorum ama hata mi ediyorum bilmiyorum. Bir de sey sorayim 3 litre az mi gunluk? Herkes 4 litre falan yazmis baska forumlarda da okuyorum arada başlıkları
1cey kisbebisi emmesiyle sağma maalesef bir olmuyor, eğer süt şuan az geliyorsa (sağım yap sen emzirirken çay kaşığı ucuyla eşin göğsüne minik minik süt damlatsın)bebek sütü çok geliyor sanıp emebilir. Ben böyle denemiştim işe yaradı 🙏🏼
kurkmantosuzmadonna kisbebisi 3 litre gayet iyi. Emse çok daha iyi olur tabi. Arz talep meselesi hesabı. Kanallar ne kadar uyarı alırsa o kadar süt artar. Göğüs pompası varsa onunla sa yap sürekli. Bir de kısır , dereotu , tahin, ceviz ye.
kisbebisi 1cey o yöntemi mamayla denedik ama sıpa hemen anladi damlattikca emdi damla gelene kadae bıraktı meme ucunu :(
Simayo Bana eğitimde sürekli emzirerek arttırabilirsiniz demişlerdi. Çok sağım yapmak bu sefer tazyikli olmasına sebep olduğu için bebek o nedenle de içmek istemeyebiliyormuş. Sürekli, her defasında meme teklif etmek lazımmış.
kisbebisi Simayo emmedigi icin tazyik sorun olmaz ya zaten artarsa sagip vermeyi dusunuyorum ben de az da olsa anne sutu alsin diye 🥺
kisbebisi kurkmantosuzmadonna hem elektrikli hem manuel var daha once hic duzneli sagmadim bu kez kararliyim inşallah artar ya
kisbebisi Gokturkmom_ hic sevmesem de birkac gundur kayisi ve kuru incir yiyorum bakalim,simdi ilk defa duzenli sagim yapıyorum biraz artsa hemen emzirmeye de baslicsm belki sutun geldiğini anlayıp emer bu kez 🥺🥰