surpriz_anne hollyymollyy merhaba ben antibiyotik kullandım klamoks verdiler her doktor kullan dedi kendi doktorum dahil doktorunuz ne derse onu yapın içiniz ferah olsun 11+6 yım bende
nur06nur hollyymollyy ben de nasorinse aldım eczaneden az önce uyguladım açtı gibi ama diş ağrısı var çene yanak muhtemelen sinüslerdendir diye düşünüyorum dişten kaynaklanmıyordur umarım
surpriz_anne nur06nur aynısını yaşadık kesinlikle dişlere vuruyor insanı mahvediyor iyileştim diş ağrım azaldı ben antibiyotik kullandım geçti ama doktorun ne diyorsa onu yap
nur06nur hollyymollyy size de acil şifalar diliyorum inşallah bir an önce atlatırız aldığım burun temizleyiciyi alabilirsiniz araştırıp tabiki ama benim araştırdığım tuzlu su olduğu için güvenilir dendi zaten
alametifarika Ben 10 gün yaşadım şimdi geçti bol bol burnuma su verip sümkürdüm balgam atmaya çalıştım. Burundaki sinüsler her balgam atmada yavaş yavaş boşalıyor.
nur06nur alametifarika grip başladı iyileşiyorum sandım fakat sinüzite çevirdi bu çok daha zor gerçekten 5 gündür var bende de birde boğaz ağrısını fa tetikledi Allah şifa versin herkese
nur06nur surpriz_anne allah şifa versin herkese ya umarım hemen atlatırım zor bir süreç oluyor çalışınca daha zor
alametifarika nur06nur Allah şifa versin bol bol burnunu temizle öksürünce balgamını at geçiyor benim baya hafifledi
Bsraoncu Kızlar bu sinüzit ağrısına antibiyotik olmadan çözüm bulup geçiren var mı? 2 gündür alnım kaşlarımın üstü zonkluyor resmen ve başım acıyor öksürürken. Kaç günde geçiyor bu?