miniginannesi__ nuriyegcl hadi sağlıcakla doğurursun inşallah kullanırsın bende bundan alırım heralde
annekiz6141 dam1a_ ben bıme katlananlardan gelmişti onlardan aldım sımdı ıkıncı bebeme de onu kullanıcam 🥰
nuriyegcl miniginannesi__ tesekkür ederiiimm 💗 hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebislerimizii insallahh 🙏🏻
aayseunal dam1a_ iki tane küvet var birini 2000 lira gibi birşeye aldım tabi ozamanlar bilmiyordum boyu uzun olacağını iki üç ay sonra sığmadı biri de düz normal küvet onda da durmuyor bende leğende yıkıyorum 🤣🤣🤣
aayseunal miniginannesi__ kullanmıyorum altına havlu koyuyorum zaten birsüre kadar duruyorlar sonra sevmeyen bir bebekse oğlum gibi savaş başlasın 😂 onu yaptırırken resmen sanki bende yapıyorum
demirrleydi_ dam1a_ normal bir küvet aldım üstüne file oldu bitti zaten oturmaya başlayınca oturağımız var ona koyup yikiycam küvete para bile vermedim akrabamın bebeği büyümüştü ondan aldım
ebrudefnee dam1a_ ben katlanabilir 3 lü set şeklinde satılanlarda var o şekilde almıştım 1 yaşından fazla kullandım havalar ısınıncada direk banyoya küçük tabureler koyup yaptırmaya başladım
Gks_01 dam1a_ ben katlanır küvet aldım kaldırması kolay olur diye düşünerek banyom küçük o yüzden kocaman küvet sürekli duşakabinde dursun da istemiyorum . Hani 7 aylık olana kadar idare etse yeterli sonrasında yıkamak daha kolay olacağı için skkıntı değil
buse2507 dam1a_ katlanır aldım ben fileyle beraber e bebekten oğlum 5 aylık hala kullanıyoruz özellikle yeni doğan zamanı elim ayağım olmuştu
MorKelebek54 dam1a_ oyle canim muhtemelen. Koca icinde ilik su olunca katlaniyo diye okumustum ben ama bizde hic oyle bi durum olmadi sukur siz dogumdan once de bi denersiniz olmadi kovayi
dam1a_ Mrh16 yüksek ihtimalle bende o şekilde kullanacağım katlanabilirlerden memnun olan da var olmayan da garantiye almak lazim
dam1a_ miniginannesi__ file alırım yüksek ihtimalle üzerine de müslin örtüyle sarınca da tutulabilir diye düşünüyorum
miniginannesi__ dam1a_ anladım canım ben küvet alacağım muhtemelen leğen var da bi güvenemedim ona örtü uyduramam şimdi yuvarlak ya direk katlanır küvet alırım heralde