kps mutluuuannemmm testte bariz vardı anlayamadım 😞 hayırlısı olsun zamanı değil demek ki, Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah 🤲🏻❤️
Ztkn2 kps vermedim canım ya eşime dedim zaten yarın ultrasona gireceğim faha çok kanda strese giriyorum hiç gerek yok dedim
mutluuuannemmm Ztkn2 evet açık açık nettti ama kanda çıkmadı acaba gecikme olurmu sonradan çıkar mı bilmiyorum
yaseminis ilknur1414 mutluuuannemmm ah bu yalancı testler nasıl da insanı üzüyorlar inşallah en kısa zamanda güzel haberler alırsınız
selenhuseyin mutluuuannemmm Canım adetten önce hormonlar yüksek olur ve çok hassas testler hCG gibi algılar pozitif çıkarmış bu yüzden adet gecikmenizi bekleyin diyorlar hakkında hayırlısı olsun inşallah 🤲🏻
ilknur1414 Kızlar beta 3103 çıktı bugün 6 martta 404 çıkmıştı yarın randevum var karından kese görünür mi 4 haftalık tam uygulamada vajinal ultrasonu yaptırmayı düşünmüyorum korkuyorum biraz ondan bise ilk gebeliğim kimyasaldı
kps ilknur1414 maşallah çok çok iyi ilerlemiş gözükmesi çok yüksel ihtimal kuzu 4 haftalığa göre yüksek bile geldi 😅❤️
kps Ztkn2 yaaa evet üstlerde de yazmıştım sen görmedin galibaa 👼 beraber büyüsünler inşallah uzak mesafe kankaları olurlar ❤️
Ztkn2 kps görmedim sanırım cano ay inşallah öyle olsunlar sağ Salim kucağımıza almak nasip olsun allahım
merve2368 kps yok baktırmadım sabah tekrar test yapacağım ilk 3 dkda görürsem çizgi öyle gidip kan vereceğim, eğer sıfır çıkarsa çok üzülürüm