bsrbrkysr184_ melegim91 canım valla çok kolay pişti ve sıcacık oldu lezzetli gözleme gibi az yağda ceviriyorsun içine kaşar koydum katını açıp kızardı gözleme gibi oldu çok güzel
myangelson beautiful_ bazı durumlarda bende hazır kullanırım ama krema ve çikolata varsa direk ganaj 😅 evde sürekli krema bulunur alışverişte alırım 2 kutu 😅
melegim91 beautiful_ Ben denedim milföyle çikolata soslu tatlı aman aman birşeyi yokmuş onu yapana kadar waffle yaparım o meyvelerle 🙂
beautiful_ melegim91 gerçekten mi ben milföy de tatlı olarak muhallebili denedim oda hiç hoşuma gitmedi birde elmalı tart yaptım o çok güzeldi
bsrbrkysr184_ myangelson ay garaj da güzel oluyor kız biliyorum İtalyan pastasına fln hep ondanyapıyrm da bunu kızım çok yiyor ya kremaya boğasım olmuyr 😅
beautiful_ myangelson valla ben alışverişe sürekli çıkamıyorum uzak bizden marketler hastaneye gidince alıyorum
melegim91 beautiful_ Milföy börek ve kruvasan olarak güzel bence.Elmalı tart hiç denemedim ama güzel olur onu da denicem
bsrbrkysr184_ LadyX aşkım valla kimdi hatırlayamadım sürekli konuştuğumuz biriydi ama kimdi diyorum bi türlü aklıma gelmedi 😘🥰
myangelson beautiful_ biz de maaş yatınca toplu alışveriş yapıyoruz evin eksiklerini. Yumurta yoğurt peynir falan bitince markete gidiyoruz öyle alıştık hep
melegim91 bsrbrkysr184_ Bende heves edip denediğim şeylerde beklediğim gibi olmazsa hevesim kaçıyor 😄
saziment bsrbrkysr184_ bacım tezgaha çıkar poşetiyle erisin hemen yap ısınmış fanlı ayarda yüksek derecede pişir çok güzel kabarır zaten milföy 10 dakika da eriyor çokta bekletme
beautiful_ myangelson 15nden 15ne demi bende alışmıştım o düzene ya çok güzeldi oğlum ve kendim için full alışveriş yapardık ama şuan öyle bir düzenimiz kalmadı
bsrbrkysr184_ myangelson çok sağlıksız değil şöyle bakınca 🤭😅 açmısınız nesiniz bilemedim bende gaza getirdiniz