bsrbrkysr184_ Kız bu mülfeyler cözülcek mi çözülmiycekmi ekran fotoğrafı almıştım kaybettim seni kim olduğunu da hatırlamıyorum ama sık görüştüğümüz biri diye düşünüyorum gel buraya 😆
dilaradoyan bsrbrkysr184_ senin mülfeyini yesinler 😘 yani düz kullanacaksan çok da şart değil çözülmesi pişerken çözülür ama şekil vereceksen çözülmesi lazım kırılır yoksa donuk. Hangi tarif bilmiyorum ama genel olarak böyle
myangelson bsrbrkysr184_ @Fatmanur12345 milföyden börek tarifi vermişti buzu çözülüp ikiye kesip tavada arkalı önlü pişirme yapılıyor dilersen arasını açıp kadar vs ne istersen koyup öyle de pisirebilirsin biraz pişmeye başlayınca ayrılıyor kolayca 😅 Ayriyetten ben ince uzun kesip merdaneyle iyice açtırıp içine kaşar veya haşlanmış patates koyup fırında pişiriyorum aynı marketlerde satılan börekler gibi oluyor çıtır çıtır 😅
myangelson bsrbrkysr184_ evet ben çok yaparım öyle kaşar koymadan da yapıyorum yalancı gözleme gibi 🤭
bsrbrkysr184_ beautiful_ tarifi tam olarak bulamadım yaptıktan sonra kızlar yazmış 😆🤭 ama güzel oluyor deneyin 😅
bsrbrkysr184_ myangelson 😅 ay çok iyi oldu kız ne yiycem diye düşünmeden 🥸 mutlu oldum bak Allah ım basit şeylerle mutlu olmak çok güzel 🤣
melegim91 bsrbrkysr184_ Bu ara eski postlar hortlatılıyor ya mülfey yazısını görünce gene kim ne yazmışta forma düşmüş diye okumaya gelmiştim.Ciddi ciddi börek tarifi sormuşsun ajhshshshs😆
bsrbrkysr184_ melegim91 aaa aşk olsun beybi 🤣 kız biri yazdı bende ne yapsam ne yapsam dedm onu da denemek vardı aklımda bulamadım da yazamadım dedm
myangelson beautiful_ ya bende gördüm internette milföyden tatlı ince uzun kesip fırında pisiriyorlar arasına muhallebi sürüyorlar çilek muz falan koyuyor üstünü kapatıyor pudra şekeri serpiyor al sana tatlı 😂😂
melegim91 beautiful_ Ben denedim milföyle çikolata soslu tatlı aman aman birşeyi yokmuş onu yapana kadar waffle yaparım o meyvelerle 🙂
bsrbrkysr184_ myangelson yalancı profiterol de güzel oluyor 😆 ama ben genelde orjinelini yapıyorum kocam seviyor diye 🥰
myangelson bsrbrkysr184_ benim dediğim böreği de dene o da çok kolay ve çabuk oluyor milföy zaten hemen pişen birşey 😅
bsrbrkysr184_ myangelson şimdi onu nasıl yapcaz anlat 😅😅 onu kızıma beslenme yaparım. O patatesli börek çok seviyor