beneyu Yarın detaylı ultrason randevum var Alife hastanesinde nasıl memnun musunuz kısa bakıyorlar öyle duydum ama
ftmgvnn beneyu benimde aynı hastanede haftaya randevum var bende çok merak ediyorum nasıl olacak ilkini devlette yaptırmıştım girdiğimle çıktığım bir olmuştu
bernsuna beneyu merhaba ben alptekin ALAGÖZ hocaya gidiyorum A life. Sizin doktorunuz kimdi cinsiyeti erken hafta da tahmin edip doğru çıktı mı
busraperk ftmgvnn ben memnun kaldım yaklaşık yarım saat sürdü. Tüm ölçümleri rahat bir şekilde gerçekleşti. Sorduğum her şeye ilgiyle cevap verdiler. hatta bebeğim yüzünü kapatmadığı için resmide tatlı oldu. Bir renkli resim çıkarıp veriyorlar birkaç yakalanan poz arasından sizin seçtiğinizi çıkarıyorlar gerisinide telefona çektiriyorlar
nurellanurrrr Muhendis-Anne ben de a life a gidiyorum,doğum paketim olduğu için detaylı içindeydi ama 1 ay önce sorduğumda 5.300 demişlerdi
anonimssss ftmgvnn merhaba detaylı ultrasonunuz nasıl geçti bende ordan dogum paketi aldım da haziranda detaylıya gireceğim insallah
bernsuna nurellanurrrr merhaba bende A life alptekin alagöz hocaya gidiyorum sizin doktorunuz cinsiyet tahmininde bulunup doğru çıktığı oldu mu memnun musunuz doktorunuzdan
nurellanurrrr bernsuna merhaba ben Oskar öğüten e takipliyim,30+1 oldum,memnunum doktorumdan,cinsiyet için ben erkenden tahminde bulunmuyorum,15. Haftayı bekleyelim kesin olsun demişti,15 de erkek dedi,yanılma olmadı
ftmgvnn anonimssss iyiydi güzeldi doktor çok iyi çok tatlı dilliydi normal muayeneden farklı değildi zaten ultrasonla bakıldı.