kavalakurabiyesi ozlem_97 öncelikle perinatalog olmasına dikkat edin radyoloji uzmanına yaptırmayın perinataloglar bi tık daha pahalı oluyor ben kasımda 5500 yaptırmıştım
ikibalannesiii sdkaaa nerde yaptırdınız acaba devlette sıra bulmak çok zor 15 inci haftama az kaldı araştırıyorum aklımda bulunsun
betulmommy kavalakurabiyesi kesinlikle tek önereceğim şey bu olur. Beni radyolog korkutmuştu perinatolojiye gittiğimde herşey normaldi
sdkaaa ikibalannesiii şehir hastanesinde yeşil alan açtırmıştım 17. Haftamda randevu alıp 19. Haftamda gitmiştim ama şehir hastanesinin yoğunluğunda dolayı sadece 5 dk sürdü o yüzden de özele de gitmek istedim mezitlide korkut dağlar hocaya gittim ve oldukça memnun kaldım
ikibalannesiii sdkaaa anladım teşekkür ederim benim de sonum öyle olacak gibi içim rahat etsin istiyorum bende
sdkaaa ikibalannesiii şehir hastanesindeki doktor bebeğimin kafasında kitle gördüğü içinde ben çok tedirgin olmuştum o yüzden özelde de gittim eğer giderseniz eminim sizde memnun kalırsınız deniz arıkan diye bir doktor daha var ondan da herkes çok memnun