Kahyaasena Kızlar sabahları midem bulanıyor mutfağa girince afesersiniz kusarken sarı aci bişey geliyo onla beraber az az kan da geliyor bunu yaşayan oldumu aranizda
melisasak35 Kahyaasena yani ağızdan kan gelmesi tabikide normal değil burdaki fikirleri dinleyecegıne bi doktora gitmelisin herkezin normal olan şey senin normal olmayabilir bazı şeyler tecrubeye dayalı değil
gizemli00 Kahyaasena safra kesenizdeki su geliyor benimde geliyor tahriş oluyor ister istemez boğazımız bende de biraz kan geliyor cnku aç karnına kusmak daha kötü
Kahyaasena _khaleesi_ çok nadir öyle her gün kusmuyorum da safra suyu kusuyorum az bı kan geliyor onunla beraber sonra yüzümde kırmızı benekler çıkıyor alerji mi yapıyor anlamadim
rabiaerdemm Kahyaasena çok zorlanarak kusarsanız o benekler çıkıyo bende öyle oluyordum bi iki güne geçiyor benekler
Kahyaasena rabiaerdemm evet geçiyor geri düzeliyor da doktor iyi bisey dgl bu dedi dermatolog mu ne ona git dedi
rabiaerdemm Kahyaasena ne alakası varmış garip benim kusmalar bitince geçti bi dahada olmadı aşırı zorlanmadan oluyo bence normal