bahar1320 kavalakurabiyesi Bizimde uygulamaya göre son 3 gün ama ne zaman olacağı belli değil kızımın keyfi yerinde herhalde gelmeye niyeti yok😂😂😂💕
NilVibe kavalakurabiyesi Amin inşallah 🤲 hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah 🤲 bana zaman hiç geçmiyor ya artık geçsin çabucak çatlıycam yoksa 😄
anethole kavalakurabiyesi ben 38 oldum ama ağrı sancı yok. Göbeğim indi aşağıya. Bebek aşağıda hareket ettikçe aşağı kısımda değişik şeyler hissediyorum çok tuhaf 😅
Busraaaakkk elifntd Karnım taş gibi oluyor ve regl sancısı gibi sancı giriyor, belimden sarıyor belimde bi yanma hissi oluyor. Nstde böyle olduğunda sancı 100lerde çıkıyor 🥲
elif7740 Bugün tam 40 haftalık olduk. Sanırım daha demin nişanım geldi ama sancım hiç yok denecek kadar az. Nasıl olucak bilmiyorum. Baya korku var şu an icimde 🥹
Semanur_71 kavalakurabiyesi aynıyız ıkımızds bende bugün doktora godecegım sexeryan sonrası vajınal ıvcın degerlendırecek hoca bakalım nr olucak dua edelim bırbırımze. Yalancı kasılmaatıö oldı hep bel su bı dA bol bol suquat esneme ne yaptım açılma varde ımsallah hayırlısı ıle
Semanur_71 pelinda bende 38 ım bende Beklıyorum ama doktorum cpcıl kafa 40 hafta ılr uyumlu az daha buyurde skmto dedı
nuroy Kızlar bende 38+6 oldum ara ara regl sancısı gibi ağrı ve alt tarafta aşırı baskı elektrik çarpması gibi bir sancı çekiyorum ama ne suyum geldi ne de nişanım benim gibi olanlar var mı
thebnurrr nuroy aynısı canım 38+4 elektrik çarpıntısı gibi vajinam zonkluyor sonra geçiyor hiçbir şey olmamış gibi sancılar da düzensiz.