nour2 Arkadaşlar merhaba. Benim 2. Doğumum olacak. İlk doğumum sezaryendi ve 2 doğumum arasında 20 ay olacak. Doktorum arası az olduğu için dikişlerin zarar görme ihtimalinden dolayı ilk doğumdan 1 hafta erken alacağız dedi. İlk 38de doğmuştu ikincisi de 37de olacak. Bu doğru mu? Bu şekilde mi olması gerekiyor? Ben biraz daha içeride dursa daha sağlıklı olur diye düşünmüştüm
yasarceyda12 nour2 dikişlerinin durumuna bağlı bence ama ben tam 13.5 ay arayla iki sezeryan oldum 38+2de doğdu 2. Gebeliğim aralıkta hatta
paradise35 nour2 benimde 26 ay olacak 38+5 özel bir tarihe geliyor o zaman alır mıyız diye sordum olabilir dedi dikişlerinden dolayı erken almamız lazım falan demedi
kubra_nal nour2 ay bu konu da benim de korkun var benim de 14 ay olacak aralarında bir şey olmaz dedi doktor ama içim içimi yiyor ilkinde çabuk toparlanmıştım ikinciside aynı olur umarım
burcuo nour2 Aldığınız kiloya ve durumunuza bağlı sanırım. Benim de 3.sezaryen olacak, öncekiyle bunun arası ortalama 14 ay falan olacak. Bana tarih vermedi. Kilo alma diye sürekli uyarıyor. Ama tahminimce 38i geçmem, 37 sonu bile olabilir.
Deletedmom_8793 yasarceyda12 nasıl geçti ikinci doğum benimde bu ay sonunda doğumum var kızım da 33 aylık olacak zor geçer diye çok korkuyorum
ruyyaa Günaydın Yani bilemedim benimde 2. Sezaryenim olacak doktor 38 bitmeden almam en iyisi 39 dedi 39 dan sonraya kalmayada gerek yok dedi benimde aralarında 25 ay olacak
nour2 ruyyaa ilkinde öyle demişti benim doktorum da. kordon dolanınca mecburen 38de hemen alındı yoksa biraz dah bekleyecekti ama ikinciyi de birinciye göre ayarlayacağız dedi.
yasarceyda12 Deletedmom_8793 daha kolay kalktım benim ilk ameliyatımda kolaydı ama toparlanma konusunda sıkıntı yaşamadım çok şükür 2. Benim için daha kolaydı ama hastanede bi bayanla karşılaştım ıda ameliyat olmuştı 2. Onun zormuş zor yürüyorum diyodu inşallah sizinkide kolay olur
YedigiAyaziUnutanKurt nour2 bebegin kilosu, senin kilon, saglik durumlariniz, dikislerinin durumu gibi çok faktör var. Dr.la tekrar konusabilir 1 hafta daha dursa nolur diye sorabilirsin mesela
crknordk nour2 benim 18 ay olucak inşallah arası. Ve doktorum hiç böyle bişey söylemedi olabildiğince tutarız karnında erken almıyorum ben dedi. Yani 38/39 gibi alıcak galiba.
burcuo nour2 Yaralar açılmasın diye erken gün veriliyor ama kiloyu da ekstra söyleyince ben ondan dolayı da karındaki gerginlik artar diye düşünmüştüm.