loyabloomm Kızlar Kocaeli-İstanbul Anadolu tarafı önerebilceğiniz hastane ve kadın dogum doktoru varmı? Hamilelik ve doğum sürecinin tamamında olsun değişiklik yapmak istemiyorum daha önceki hamileliğimde 2 kere doktor değiştirdim son dk doktor bulabilmiştim. İlgili güvenilir pozitif doktor arıyorum 🙏🏻🌸
Aaaa9698 loyabloomm eğer özel istiyorsan Pendik medipolde aytakın diye bi kadın doktoru var çok memnunum onda takiplşydim ve doğumumu o yaptı eğer Darıca’da devlet düşünürsen farabide murat epözdemir var ondansa memnunum çok iyi bi doktor
seraymercann İzmit’te görev yapan Ömer Doğukan Saraç takipliydim fakat 3 ay önce İstanbul Kadıköy central hospitale geçiş yaptı çok üzüldüm kesinlikle gidilmesi gerekilen bir doktor. İlgisi, efendiliği, bilgisi ile çok memnunduk.
seddd_ atakent Cihan Hastanesinde emel bilici gidiyorum 2. doğumum olucak nasipse ikisindede ona gittim çok memnunum
dilaradc seddd_ sağlıkla kucağınıza alın ilk doğumunuz nasıl ben ssvd düşünüyorum ama iyi bi bilgi almak istiyorum