Esma2424 İyi akşamlar sevgili anne adayları 32. Haftadayız ve hala daha oğlumuza isim bulamadık... Sizler ne yaptınız kararlaştırdınız mı ismi yoksa hala daha bizim gibi bulamadınız mı? ☺️☺️
Ozlemyy Esma2424 benim de erkek ismi ata olacak ama önüne başka bir isim arıyorum.kemal ata koymak istedim ama rşimin adı kemal 😂 önerilerinizi beklerim bende 🥰
hohomoromu Esma2424 Biz de aynı canım 36.haftanın içindeyiz beğendiğimiz bir kaç isim var muhtemelen onlardan biri olacal Göktürk, Göktuğ, Metehan 😊😇💙👣
Esma2424 Biz hala daha bulamadık isim ya yardımcı olun lütfen ☺️ Benim bulduklarımı eşim beğenmiyor onun bulduklarını ben beğenmiyorum ☺️
Esma2424 Guzelannee Hmm ☺️ Eşime sordum koyalım mı diye yok dedi bende sevindim ☺️ Birde ailede kayınbabamın ismini koymuşlar bize gerek kalmadı ☺️
silaglpnr Ozlemyy bende eşimin adını çok koymak isteyenlerdenim oğlum olursa bence Kemal Ata gayet hoş olmuş derim 🤗
Ozlemyy silaglpnr ailede çok kemal var eşim sadece olsa yine koyarım tabi:) valla bilemedim bende önğne hiçbirşey yakıştıramıyorum 😂
rabia_varolculha BurcuuA ben Mina koymaya karar verdim nasipse Rana Zümra belemir hüma Afra yusra bunlar da güzel bence
Esma2424 BurcuuA Aynen bizde öyle yeni nesil isim istemiyorum eski zamanlardan manalı anlamı güzel bir isim arıyorum ama 😏
Guzelannee Esma2424 bizim ailede erkek yok ben hamileyim erkek olursa hiç Düşünmeden kayınbaba ismi olacak ama iyi oluyor isim düşünmüyorsun kız olurda diye kararsızızlık başladı ya inşallah erkek olur 😊
Esma2424 BurcuuA Aynen annelere ve anne adaylarına isim sormaktan korkuyorum artık aynı isimleri duymaktan sıkıldım resmen ☺️
rabia_varolculha BurcuuA başka eski istiyorsan Hatice Zeynep Amine Kübra Fatma Zehra Eslem Ecrin bu şekilde aklıma gelen 😊
Dygtrn Esma2424 zehra ve leyla bu araki favorim bir de dilber var 😍 11 hafta5 günlüğüz henü belli değil cinsiyetimiz öğrenelim bizde isim düşünelim ciddi ciddi bakalım ☺️😇
rabia_varolculha BurcuuA Linda pek tarzım değil ama buket güzel 😊 Tuana olabilir 🤔 duha ismini duymuştum 🙃