twochildrenmom Yarın doğumum var 9 aydır gunde max 5 sigara içiyorum sigaea icip doğum yapan varsa yazabilir mi
atesvesu twochildrenmom sigara icmedigim halde ikinci sezeryanimda spinal işe yaramadı anestezi doktoru ile alakalı bir durum bence
MriMihra twochildrenmom ben ilk hamileliğimde hep içmiştim çok şükür hiç sıkıntı olmadı şimdi 2ci hamilelegim içiyorum inşallah bundada olmaz
dilaradoyan twochildrenmom ben hamileliğimde içtim sigara. (Tavsiye değildir) Spinal oldum, sorun olmadı tuttu gayet
twochildrenmom atesvesu aaa gercekten mi insaallah dr iyidir ya ilk coxugumda cok rahattım tutmustu ama sigarayı bırakmıstım
atesvesu twochildrenmom benim ilk sezeryanim cok güzel geçti ikimcide çok zor şeyler yaşadım travma kaldı , şimdi nisan ayında üçüncü sezeryanimi olacam inşallah ilki gibi kolay olur
twochildrenmom MriMihra ya bende ilkte hic icmemistim tiksindim ama bubda bırakamadım hamilelik stresli gecti gibi oldu biraz boyle seyler duyynca da korktum biraz umarım benimde tutar 🙏🥲
ceylankaya0 Selam ben daha 6 haftalık çok yeni heyecanlı bı anneyim ben sigara içiyorum 16 yaşından beri şuan günde 2 tane sigara içiyorum ama canım çok istiyo acaba napabilirim bilen varmı ve hiç tiksinmiyorum çok güzel geliyo🤦
twochildrenmom ceylankaya0 valla bende hic tiksinmedim ama ilkte kakaolu süt içerdim canım sigara cektikce bırakmıstım bu sefer bebdr ictim sizin gibi az hic bırakasım gelmedi
twochildrenmom loyabloomm bende ilk ogluma hsmile kalınca bırakmıştım cok güzel bir doğum okdu bunda içtim maalesef o korkutuyo
myangelson twochildrenmom sigara icen arkadaşlarımda tuttu hep ama eşim varikosel ameliyatı oldu onda tutmamış sigara ile alakalı değildir bence
twochildrenmom myangelson ya bu durumu hep nikotine bağlıyorlar bende anlamadım gecmis olsun bu arada 🙏 umarım tutar bizim ilkte sorub olmadı ama 🙏🥲