ozlmozrdl Arkadaşlar Amh 28 yaşında 0,87. Bu değer yıldan yıla nasıl değişiyor acaba tecrübesi olan var mı 2 yıl sonra tahmini ne olur gibi
Gks_01 ozlmozrdl geçen sene ocakta 1,05 ti temmuzda 0,70 e düşmüş yaşım 25 şimdi ne kadardır bilemiyorum herkesin farklı olabilir yaş büyük avantaj yumurta kalitesi için
sedaelifeymen ozlmozrdl benim ilk 0.45 çıktı 2 yıl sonra 0.45 çıktı Doktor 1 in altı sıkıntı azalma olmaması iyi birsey demişti. Bide bana 4 yıla tüm rezervin tükenecek demişti üstinden 8 yıl geçti kendi kendime hamileyim.
ozlmozrdl Gks_01 bu kadar hızlı düşebildiğini bilmiyordum ben tekrar baktırmadım aslında buna baktıralı da 6 ay oluyor tekrar baktırayım
Gks_01 ozlmozrdl belki benimki öyle olmuştur bilemiyorum çok yükselen bir değer değil stabil kalması belki mümkündür araştırmak gerekir bütün hormonlarım iyiyken amh böyleydi
bbk28 ozlmozrdl bence bir kere olduysa yine olur zaten değeriniz de düşük değil inşallah istediğiniz zaman tekrar olur:)
ozlmozrdl bbk28 ben ikinci istemiyorum zaten Allah korusun, aslında korunma yöntemi konusunda uygulasam mı uygulamasam mı diye endişe ederek soruyorum
bbk28 sedaelifeymen adetleriniz nasıldı bu süreçte? Bir de kaç yumurtanız görünüyordu ultrasonda? Çok mutlu oldum hamile kalabilmenize umut oluyor insana😍
sedaelifeymen bbk28 aslında bunlar 6 yıl önceydi. Adetim hep düzenliydi 10 civarı yumurta çıkıyordu. 7 tüp bebek yaptırdım hiçbiri tutmadı 3 kez kendi kendime gebe kalem. Doktorun hesabına göre benim şu anda yumurtam sıfır olması gerekiyor ama Hole kaldım
darwinn Doktorlar 1ve altının plato çizdiğini yani uzun bir süre benzer değerde kalacağını söylüyorlar ama tabi yaş, beslenme, yaşam tarzı gibi şeyler de etkili o yüzden kişiye göre değişebilir
bbk28 darwinn inşalah öyledir ben gittiğim doktorlar bir bakmışsın 6 aya hiç birşey kalmamış dedikleri için psikolojim bozuldu🥲
darwinn bbk28 yaş gençken çoğu kişiye bakılmıyor bile 1sene sonunda olmazsa bakılıyor belkide bilmek daha stres yaratıyor sizin muayenenizde farklı bir şey söylenmediyse stres yapmadan denemeye devam edin stres amh dan daha çok etkiliyor çünkü 💕
ghostty ozlmozrdl benim 0.91 ken 2.5 yılda 0.7 olmuştu. Ama çok daha düşen veya düşmeyen de var. Kişi bazlı çok değişiyor.
yesildeniz_ ozlmozrdl benim 2024 te 0.3 çıkmıştı. 2025 te 0.9 çıktı. Önemli olan bu değer değil aslında ultrasonda görünen yumurta sayınız. 2024 te 12 tane görünüyordu. 2025 te 8 tane göründü. Yıllar geçtikçe yumurta sayısı azalıyor maalesef. Amh düşüklüğünde elimizi daha çabuk tutmamız gerekiyor
bbk28 yesildeniz_ bu değerlerle o kadar yumurta çıkması imkansız değil mi? Bence sizin değerleri yanlış ölçmüşler
bbk28 yesildeniz_ pardon sizin 0,09 sandım yanlış okumuşum 0,9 la tabi o kadar yumurta çıkabilir:) bende 4-5 tane görünse çok endişelenmezdim de işte nasip:/