anneadayii__ Kızlar bayramlık alacak mısınız, alacaksanız nasıl bir şey nerden alacaksınız ? Ne alacağımı bulamadım fikir verir misiniz (kapalı değilim)
mavisanne0 anneadayii__ uzn kollu diz altında elbise tercih ettim ben boyum kısa olduğundan gayet tatlı oldu uzn elbiseler benlik değil yani tercih meselesi ama eğer elbise düşünüyorsan rahatlık açısndan tavsiyemdir elbise kesin 😁
Gks_01 anneadayii__ alıp almamak arasındayım alırsam 1 tane elbise alırım mağazadan diye düşünüyorum bir de trendyoldan bakmıştım
yagiz_didem anneadayii__ ben açık biriyim ama kendime uygun bıs bulamadım hamıle gıyım dıye bısı kalmamış o yüzden kumaş alıp elbise dıktırcem
anneadayii__ mavisanne0 uzun zamandır pek elbise giymiyorum 😏 ne kıyafet alacağımı şaşırdım artık 😀 hamileliğin başından beri 2 pantolonla kaldım 😂
mavisanne0 anneadayii__ bede gebelik kıyafeti hiç almadım sadece 1 açık bir koyu renk kotla 7.aydayım 🤣 ama bayramda farklı olsun dedim elbise aldım kurbanda zaten doğum olur diye tahmin ediyorum 😁😁
Gks_01 anneadayii__ ay ben zaten başından beri taytlayım lsşdşfşdşfşv milladan ispanyol paça hamile taytı almıştım çok rahat ama bayramda elbise giymek istiyorum değişiklik olsun diye
anneadayii__ Gks_01 bana da aynı pantolon yapıştı resmen 😂 eskiden çok alışveriş yapardım 2 parçayla 7 ayı geçirdim resmen 😂