gamze559 Letu kullanan var mı gebelik Oldumu doktorum verdi 5 gün kullandım bakalım inş güzel sonuç alırız
Nilozof gamze559 Şu an kullanıyorum bugün 3. günüm. Günde 2 tane alıyorum, 16 Mart’ta kontrole gideceğim bakalım. İnşallah faydası olur
mystery94 gamze559 evet kullandım canım 3. Çatlatma iğnem Klomen ovitrelle Famera ovitrelle Letu ovitrelle 20 mm olmuş bitane yumurtam yeni vuruldum 6 martta inş tutar :)
tsknbbk Muadili femara kullandım bu ay kontrole gideceğim beraber bekleyelim destek olalım siz ne zaman bitirdiniz letuyu
gamze559 tsknbbk tsknbbk Çok sevinirim inşallah hepimiz için hayırlısı olsun bende dün bitti yarın kontrole gideceğim ilişki takvimi verıcek sanırım
cansels tsknbbk iyiki femara kullanmışsınız letunun çok etkisi olmuyor arkadaşım 2 defa tüp bebek yaptı olmadı femara ile hamile kaldı ve bende femara tedavisi gördüm yumurta büyütmeye iyi geldi inşallah sizinde güzel haberlerinizi alırız
busesenaoz Nilozof benim de bugün 4. Günüm. Sizin sorun neydi acaba benim açıklanamayan infertilite. Bu ay 3. Tedavi ayım letuyla
gamze559 tsknbbk Belirti var mı yaşadın mı yumurtlama belirtisi bende sağ tarafımda daha çok kasıklarım sızlıyor batışma gibi oluyo iki gündür daha çok
tsknbbk gamze559 evet yaşıyorum ilk kullandığımda da hissetmiştim kasıklarımda ağrı oluyordu kramp gibi böyle ağrıyıp geçiyordu sürekli bu sefer iki tarafımda da var ama sağda ağrı bi tık daha fazla
gamze559 tsknbbk Benımde ya sağ da hissediyorum hep bende klomende kullanmıştım daha önce 4-5 kere ama sonuç alamadık yumurtamda kendı catlamaıltı ama smdı başka doktora gidiyorum bakalım letu inşallah güzel sonuçlar verir bu defa niyeyse çok umutluyum
tsknbbk gamze559 inşallah ya isteyen herkese nasip olur çatlatma iğnesi. De kullanmış mıydınız bu denemelerde
gamze559 tsknbbk klomende hiç kullanmadım devlete gitmiştim birinde çatlmış dedi birinde catlamak üzere vs vs hep oyaladı bakalım smdı özele gidiyorum bu kist yapmaz dedi klomede kiste dönüşte hep bakalım iğne verecekmi
tsknbbk gamze559 bende devlete gidiyorum bu ikinci femara başka ilaç kullanmadım ilk kullandığımda doktor çatlatma iğnesi verecekti ama kontrole gittiğimde çatlamıştı kendiliğinden onun için kaldı şimdi ikinci bu kontrolde bakalım yine verir iğne
gamze559 mmm18 yaa hayırlısı hepimiz için inşallah sağlıklı güzel bir hamilelik ve güzel sağlıklı bebeğimiz olur hepimizin Rabbim kolaylıkla tez zamanda inşallah güzel haberler alalım