Moz Evet kızlar son haftalarda rahat bir Vajinal doğum için hangi hareketleri veya yiyecekleri önerirsiniz siz neler yaptınız daha doğrusu tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum💗🙏
_gecekusu Moz canım ben bolll hurma akşamları yürüyüş korunmasız ilişki Plates topunda hareketler yaptım bebeğim 40+6 da geldi ama olsun 😂
cokkasmabeabi Moz korunmasız ilişki, bol hareket, merdiven inip çıkma, comelme, ahududu yaprağı çayı, adaçayı, hurma bol bol
kaplanseren Moz tüm önerilere saygı duyuyorum ama bence tamamen bebeğe bağlı bi durum. Bugün ben 38+5 oldum doktor çatı muayenesi yaparken ne açılma var ne de nst de sancı var dedi. Yani bilemiyorum artık önerilere inancım kalmadı 😢 bu gidişle suni sancıyla doğurcam gibi geliyor. Allah yardımcımız olsun 🙏
Moz _gecekusu korunmasız ilişki mi yapamayız ya korkuyoruz zaten yasak bize diğer önerilerinizi deneyeceğim
Moz Benim bildiklerim yerleri eğilerek silmek,hurma yemek,ahududu çayı içmek,adaçayı içmek,ananas yemek,merdiven inip çıkmak
_gecekusu Moz bizde korkuyorduk ama artık tüm tuşlara basmıştım rahim ağzını yumuşatıyor diye onu da denemiştim bu arada adaçayını doktorum önermedi süt hormonunu baskılıyormuş sütün gelmesini engelliyormuş bilgin olsun 🫶🏻
Atlasya Hafta olduk Bu denilenlerin hepsini 37. Haftada başladım bende yapıyorum doğumum kolay olsun erkenden başlasın diye nişanım geldi gerisi yok demekki zamanı var ama doğum iznim her geçen gün azalıyor ister istemez bunu stres yapıyorum