senos15 Esraysr16 oğlumda çikolata ve magnet yaptırmıştım çok fazla geldi 30 40 adet ti şimdi yine gebeyim 20 adet kapı süsüyle takım magnet yaptırdım yeter gelen almadan gidiyor unutuyor vs evde sana kalıyor çoğu bizim buz dolabı magnet dolu çikolatayı 2 adet sakladım gelen gidene ikram ettim evde kalanıda biz yedik fazla abartmaya gerek yok bence
betulco Esraysr16 buradan öneri ile Tuna çikolatadan sipariş vericem kampanyası var 20 adet Magnet Kutuda çikolata 850₺ gibi bir fiyattı o da senin işini görebilir Diğer Mevlüt hediyelikleri içinde erhanındekoratölyesinden yaptıracağım ucuz geldi bana kolonya vs
Rabiul Esraysr16 herkes az yaptırmış ben 100 tane yaptırdım kızımda 😁 çok az arttı şehir dışında gelemeyenler vardı onlar gelince de verdim bitti. 100 adet anahtarlık Lavanta keseleri Şekerler Hepsi bitti
sumakkaya pbbb pbbb Ben 50 adet kolonya ve ayıcık anahtarlık yaptırdım 2 günde hazırlayıp gönderdiler sahibi çok ilgili ve tatlı biri isterseniz önerebilirim
sumakkaya Esraysr16 Ben 50 adet kolonya ve ayıcık anahtarlık yaptırdım 2 günde kargoya verdiler çok memnun kaldık her yere göre çok da uygundu isterseniz sayfayı önerebilirim sahibi çok tatlı ve ilgili