Kahyaasena deletedmom43191 günlük yıkmaya koy bacım seviyesi ni de arttir o kadar uzun bekleme yani🤭ben üşeniyorum o kadar beklemeye ya
deletedmom43191 Kahyaasena öyle güvenemem ben 10 senedir hep pamuklu programinda yikiyorum herseyi simdi ceker solar akar makar ugrasamam
deletedmom43191 bsrbrkysr184_ tabiki devam ediyo daha 3 aylık makine bugun disari cikcam beko bayisine bi ugrayacam
bsrbrkysr184_ deletedmom43191 aa hemen video çek onunda öyle 1 ay fln olmuştu biraz uğraştı ama değdi arkasını bırakma 3 aylık makina öyle olur mu hiç
deletedmom43191 Aykerny benim deterjan ancak perde yıkarsam köpük oluyo haricinde hic kopuk gormedim 😅😅 benimkide baya doluydu bende ondan dusunuyorum dun hem disari ciktigimiz kiyafetler hemde banyo gunumuz oldugu icin cok camasir vardi
deletedmom43191 _gecekusu benimkide köpürmüyo daha 3 aylık makine üstelik sadece perde yıkarsam köpürüyo
deletedmom43191 _khaleesi_ bende onu dusunuyorum 😅😅😅 gece 2 de ancak bitti makine 9 dan 2 ye kadar yikadi simdide cikardim kurutmaya koydum camasirları
sarilale123 deletedmom43191 öyle olunca delikler oluyor benim makinede aşınıyo sanırım. Çok doldurmuyorum
hzlmyr deletedmom43191 benim makine de beko, aynı sebepten 2 kez servis geldi, o süreler tahmini süre dedi, deterjanı fazla koyduğunuz için süre uzuyordur dedi ve gitti ama bu sorun hâlâ aynı şekilde devam ediyor, alıştım artık ben kabullendim
beautiful_ deletedmom43191 2 gün önce servis geldi makineye çok deterjan atınca da fazla fazla yıkıyormuş
myangelson deletedmom43191 yeni bir makineyse bazısı çamaşır ağırlığına göre ayarlıyor sanırım öyle birşey olabilir mi?