Momlife_ Baza kaldırabiliyor musunuz ya da kaldırsak sorun olur mu eşim olmadığı zamanlarda ihtiyacım olan bir şey oluyor nevresim havlu gibi yedek ürünlerim orda ama kaldırmaya da korkuyorum kimi bir şey olmaz diyor siz ne yapıyorsunuz
whsh Momlife_ ağır yaa bence kaldırma hiç o riske girme şart olan eşyalarını çıkartıp başka bir yere bırak
orhismommmmmm Momlife_ ağır iş yapma. Ağır kaldırma hatta çok çok yukarı uzanma bile bu hayatta yiycek ekmeği varsa oluyor ama biz yinede koruyalım
Rumsamut Momlife_ Valla ben değil baza sandalye bile kaldırmıyorum bu işler şakaya gelmez. Özellikle ilk üç ay çok dikkat edilmeli. Son aylar zaten hareketler çok kısıtlı
Momlife_ whsh bende korktum ne olur ne olmaz en iyisi ben ihtiyacım olanları eşime çıkarttırim o yokken kolay alabileceğim bir yere koyim
Momlife_ orhismommmmmm doğru söylüyorsun bazen hamile olduğumu bile unutuyorum yapıyorum ama çok çok mecbur kaldığımda dikkat ve yavaş hareket ediyorum
aframoms13 Momlife_ riskli geneliğiniz yoksa tabiki kaldırırsınız. Ağrınız oldugunda zorlamayın sadece. Ben göbeğim burnumdayken o halimle ev taşıdım tek başına 🥲
hulyalarda Momlife_ ben damacana bile taşıyorum. Birincide de ikinciye hamileyim şimdi hala yapıyorum. Kondisyon ile ilgili de olabilir, ben spor yapıyorum
melissa_cicek Momlife_ ben ilk zamandan beri kaldırıyorum 32 haftalık olduk bir sıkıntı olmadı çok şükür ama belli de olmaz dikkatli olmakta fayda var
Busraaaakkk Momlife_ Hamile değilken bi kaldırdım belimi 2 hafta doğrultamadım ağrıdan kaldı ki hamileyken kaldırıyım 🥲 Ne acelesi var canım eşin geldiğinde yapar 2 dk. tehlikeli bence
annebebeka Momlife_ ilerleyen haftalarda tabii tehlikeli olabilir ama bende zaten otomatik olarak kalkıyor sadece hafif güç gerekiyor diye önemsemiyordum eşim görünce baya baya kavga etti o yüzden artık kaldırmıyorum🤷♀️
sarilale123 Momlife_ eşim asla izin vermiyor ki beende kaldıramıyorum zaten yatak falan çok ağır bizim