Melek1 Arkadaşlar iki gün arayla beta hcg değerim 2 katından fazla arttı yani 2 gün önce 388 2 gün sonra 950 çıktı bu kadar artmasi normal mi?
Mervetepe Melek1 normal canım en az iki katı olmalı benim mesela iki günde bir 4 katı arttı hep bende korkmustum ama normalmiş kimiside bebek iyi tutunmussa artıs cok olur diyor sağlıklı olsunlarda
Ayguns Melek1 benimde değerim çok hızlı artmıştı daha ilk kadın doğum muayenemde keseyi görmüştük altıncı haftamı tamamlamak üzereydim o zamanda kalp atışlarını duymuştuk çok şükür 😍 inşallah sizde bi an önce duyarsınız sağlıklı bir şekilde 😍
Dygtrn Melek1 evet canım keseyi görürsün şimdi bile gitsen ama kalp atışları için biraz beklemen gerekecek 😇 Hayırlı olsun tebrik ederim 😇😍
sevgitekes Melek1 ne bi haftası üç gün sonra git görürsün benim 4+6 da 745 ti alttan bile görünmedi 5+3 te karından ultrasyon da gördüm
Revsan Kızlar beta hcg değerim yavaş yükseliyor. Doktorum emin olmak için bekleyelim dedi. İlk yaptırdığımda 9.5 çıkmıştı iki gün sonra yağtırdım 42 çıktı 3 gün sonra ise 89 olmuştu sizce de yavaş ilerliyor mu ? Korkuyorum tutunamamıştır vs diye 😞 son adet tarihim 6 şubat aslında 🤷♀️