melissa_cicek hilal0100 31+4 hiçbir şikayetim yok sadece çok yalancı kasılma oluyor karnım çok sertleşiyor
azra01 hilal0100 simdilik pek şikayetim yok aşırı derecede dis ağrısı cekiyorum bide bugun sol kasigimdan bacağıma vuran bir ağrı oldu hâlâ bacağım ağrıyor gecer insallah ama dis ağrısı mahvetti beni
gizarden hilal0100 31 haftayım sadece burun tıkanıklığından bıktım. Nefes alamıyorum burnum hep tıkanık 🥹 ilk oğlumda da böyleydi burnum kapalıydı hep.
badhomian 32+2 sırt ağrısı gebertiyo bide siyatik ağrımı ne var kuyruk sokumu yatakta sönmek eziyet kaburgalar batıyor karnımda büyük değil yani doğurmayı bekliyorum hamilelik yordu bacım
hilal0100 badhomian ayyyy canim benim yorar tabiki magnezyum cok iyi geliyorrr bacim kullaniyorsundur zaten bende uykudan siyatik agrisiyla uyaniyorfum baya iyi geldi insallah kurtuluruz hayirla
hilal0100 cadii bende ayniyim hayirla dogurup kurtulmak istiyorum ayakta duramiyorum cabuk yoruluyorum heryerim agriyor
hilal0100 melissa_cicek benmde oyle cocuk bir yere baski veriyor kasiliyor gibi insallah hayirla kurtuluruz bacikom
hilal0100 azra01 benm disim sapasaglamdu inanirmisn bir tanesi curudu hamile kalinca öldurdu beni yemekte yiyemiyorum gecmis olsun bacikom hayirla kurtul ins
hilal0100 gizarden yaaa cook gecmis olsunnn canimm rabbim sifa versin ilacta kullanamiyon tabi hayirla kurtul insallah bsckkom
edaabykl hilal0100 dogmasaydi karnimda 29 haftalikti suan ama disarda büyümeye devam ediyor erkenlerden duramadi geldi 🙄😐
gizarden hilal0100 amin çok sağol canım çoğu hamilede oluyormuş bu ya ama tabi çözümü yok tek çözümü doğurmak 😅
Melike88_ @hilal0100 31 haftalık olduk geceleri kesinlikle uyuyamıyorum sağa sola dönemiyorum karnımdan habire wc’ye taşınıyorum burnumun içinde hiç bir şey yok ama nedense gece oldu mu nefes alamıyorum sıkıldım bi an önce 6 hafta dolsun diye bekliyorum
gizarden Melike88_ ay aynı aynı ben de geceleri nefes alamıyorum ve dönemiyorum yatakta 😂😂 bi de tuvalet işinden bıktım 😂 31 hafta