Deletedmom231 Zllsahn Ben zeytinburnunda Özel avrasya hastanesine gidiyorum doktorum Atilla Okur. Ama asıl görev yaptığı yer Gaziosmanpaşa avrasya hastanesi. Gayet güzel bir doktor 👨⚕️
Merryy Türkiye hastanesi Özgür Çetiner ben daha 7. Haftadayım ama çok olumlu yorumlarını okudum bende memnunum şuanda
Mlssa Zllsahn Ben Gaziosmanpaşa’da Kadın Sağlığı Merkezine gidiyorum Dr Fahri İnan çok memnunum tavsiye ederim👍🏻
Zllsahn Mlssa teşekkür ederim canım bir de bahat hastanesinde Mustafa balık varmış ona da iyi diyorlar hiç duydunuz mu
Mlssa Zllsahn Yok canım hiç duymadım Fahri İnan teyzemin çok eskiden beri doktoru onun önerisine gittim öyle devam ettim başka tavsiyem yok malesef pek dr bilmiyorum cnm
Sukella Deletedmom231 muayenr ve doğum ücretleri hakkında bilginiz var mı? Gop ile zeytinburnu aynıdır heralde
Ersozburcin Zllsahn istanbulun neresi olduğunu özel mi devlet mi olduğunu söylersen çok daha rahat olur birde bütçe meselesi var tabiki biraz detay ver istersen.
Ersozburcin Zllsahn bn bilmiyorum otarafı pek ama bağcılar medipolde elif hanım var birde kendi doktotum beylik düzü medicana ada hanım çok tatlış ikiside.
senasilayildiz Goksinismail muaynesi 60 tl canım doğum bildiğim kadarıyla normal 1000 sezeryan 1500 tl
Cerenbk Zllsahn ben medigold remzi beye gidiyorum 20. Haftadayım, çevremde kendisinden memnun çok insan vardı bende şuana kadar ilgisinden çok memnunum tavsiye ederim
Goksinismail senasilayildiz baya uygunmuş ben pahalıdır diye girmiyordum vallahi ama benim gittiğim hastane 2 katıymış.