Merve-metin aframoms13 hayır ben bebeğimin çamaşırlarını hep 60da yıkıyorum bişey olmuyor daha iyi çıkartıyor lekeleri çünkü ama aklınızda acaba mı kalacaksa 40ta da yıkayabilirsiniz
fundiiim sevlly sıcak su+çamaşır sodası+sıvı Arap sabununu ni leğene hazırlayın beneğin kıyafetlerini içine koyun geceden sabaha kadar bekletin bu şekilde çıkabilir
aframoms13 Merve-metin ya 60 da denemek için yıkadım ama ağzı burnu kaydı renkler birbirine geçti çöp oldu anlayacagınız. Birdaha da ilişmedim 60a. Ben 40 da yıkıyorum genelde. Sonrasında hijyen programında kurutuyorum
TKumsall sevlly bizimde öyle olmuştu beyazları çamaşır suyuna batırdım çıktı digerleri çıkmadı annemde şeytan işedi derlerdi kullanma boşver demişti sadece bebek kıyafetlerine olmuştu diğer 6 aylıktan sonrakilere bişey olmamıştı hiç
sevlly TKumsall evet şeytan işedi diyorlarmış çok tuhafıma gitti duyunca beyaz değiller hep renkli tulum hastane çıkış setleri battaniyeler felan var
melegim91 sevlly Ben ersağın konsantre leke çıkarıcısını döküp sıcak suya basmıştım bir gece bekletip yıkamıştım çıkmıştı
TKumsall sevlly benim beyazda vardı çoğu çöp oldu renkli olanların simdikilerde yine aynısı olmuş çoğu sarı leke olmuş
tugce4545 sevlly benimde hep böyle olmuştu şimdi tekrar hamile olduğum için yıkadım yeni ilk önce 3 saatlik 90 derecede yıkadım sonra bol bol yumuşatıcı koyup 2. Kez 1.5 saatlik 40 derecede yıkadım hiç bişey olmadı Beyazlarida aynı şekilde ilk önce 90 derecede 3 saat yıkadım çamaşır suyuyla sonra tekrara 2 saat 40 dk ilk sentetikte yıkadım 60 derecede yine bol bol yumuşatıcı koydum mis gibi oldular Bu çamaşır parfümü diye pul pul deterjan var ondan kullandım
sevlly tugce4545 şuan yıkıyorum bakalım 15 dksı kaldı , toz deterjan , beyaz sabun ve çamaşır sodası karıştırdım kaynak suda beklettim öylece makinaya attım 40 derecede inşallah çıkmışlardır , eğer olmazsa sizin dediğinize bi denerim teşekkür ederim
sevlly Talentedmom güneş alıyormuş galiba lekeleri ama malesefki evimin güneş gören hiç bi yeri yok malum istanbul binalar iç içe 🥲
sevlly ozturkkpnar toz deterjan , çamaşır sodası ve beyaz sabun karıştırım kaynak su yaptım bi güzel köpürttüm bastım suya 1 saat durdu öyle makinaya atarken de 1 kapak arap sabunu döktüm tertemiz oldular böyle deneyebilirsiniz 👍🏻
ita Kızlar ilk kızımdan kalan kiyafetler 10 yıl sonra çıkarınca malum hep lekeydi çoğu . Bende çıkmaz yeni alırım onlarında hatıra saklarım diye düşünüyordum ama bim de satılan glint alıp lekeye direk sıkın renkli beyaz fark etmez hiç bir sorun olmuyor . Lekeli yeri hafif citileyip biraz bekletin 30 derecede yıkayın hepsi çıkıyor 😂🥰