zuhallkurtt Kızlar mide bulantım çok olduğu için hiç bişey yiyemiyorum herşeyden tiksiniyorum gibi vicdanen rahatsızım bebek vitaminsiz kalıyor diye düşünüyorum şuan 7 haftalık sizde de oldu mı
klncbebek zuhallkurtt ilk aylar benimde çok kötü geçti kusma bulantı kilo kaybı ama bu günler geçici vicdan azabı yaşamanıza gerek yok bebiş şuan sizden besleniyor zaten bulantınız geçince fazlasıyla toparlarsınız İnşallah 😊
ela1128 zuhallkurtt şuan hiçbir şey olmaz ilaç kullanmıyor musunuz? kendinizi rahatlatmak adına mide bulantılariniz geçerse iştahınız da açılacak
melegim91 zuhallkurtt Şuan bebiş senin vücudunda ki hazır depodan alıyor onun için bir zararı olmaz bulantılar geçtiğinde beslenmene dikkat edip toparlarsın 🤗
atesismom kızlarım üzülmeyiiin ilk 3 ay neredeyse hiç birşey yiyemediim bende prilam dr kullandım ama nafileydi merak etmeyin bebeğinize hiç birşey olmaz sonrasında bol bol yiyeceksinizzz:)
ela1128 zuhallkurtt benim kesmişti baya geçici bir süre 3.aydan sonra rahatlarsın bol bol yersin merak etme bebeğine de birşey olmaz daha çok minikler zaten