kaplanseren yasemincel65 Aa canım benim Allah yar yardımcın olsun inşallah suni sana kolay gelir hızlıca kızını koynuna koyarlar 🙏
bulut_cm Ayy çok heyecanlı sonunda desene 🥲 Allahım yardımcın olsun inşallah su gibi bir doğum olsun hiçbir şey anlamadan kavuş yavruna 🥹❤️
yasemincel65 bulut_cm inşallah yaaa biraz korkularım var ama ben artık sabırsızlanıyorum artık görmek istiyorum bebeğimi 🥹🥹
bulut_cm yasemincel65 o kadar normal ki korkularının olması ben daha şimdiden gece gündüz düşünüyorum o zamana geldiğimde ne yapıcam diye 🥺 ama biraz tevekkül etmek gerekiyor heralde allahım bi şekilde kolaylığını verecektir böyle düşün 🥹
yasemincel65 bulut_cm evet tamamen tevekkül çünkü elimizden bşr şey gelmiyor o an doktorlara ebelere teslim oluyoruz rabbim yardımcımız olsun inşallah ilk doğum olunca bilinmezler de insanı korkutuyor ama ben sakin kalmaya çalışacağım 🥹🥹😇😇
nuriyegcl yasemincel65 sizi hatırladım geçenlerde doğum korkularımızdan konuşmuştuk post altında 🫣 inşallah sağa salim sağlıcakla dogar bebisiniz tek avazda kurtulup sorunsuzca yuvanıza geri dönersiniz dualarım sizinle 💗🌸
yasemincel65 nuriyegcl teşekkür ederim inşallah yaaaa şöyle de güzel bir doğum hikayesi bırakırım buraya. Bakalım yarın beni neler bekliyor 🐣🥹🥹