bbnnnnnnn Kızlar sancım hiç yok doktor yatış yapıp propes uygulayalım dedi 38+4 teyim 3 gün önce nişan gelmesi olmuştu daha önce başınızdan geçti mi sizce ne yapayım bekleyeyim mi kendi sancımın gelmesini yoksa gidip onu mu uygulayalım
BurcuMusti3107 bbnnnnnnn ayy Banada aynısı denildi bende aynı hafta ve günüm sizinle ama bende nişan falanda gelmedi bende bekleyeyim burda ilk gebelik mi sizin
Melismelo Haftanız erken neden acele ediyorsunuzki ? Bana uygulanmışdı ama benim suyum gelmişdi ve 13 saat bekledikden sonra uygulandı cünki sancım yokdu Eğer bir sorununuz yoksa bekleyin bence propess de suni sancı ceşitlerinden biri aslında
bbnnnnnnn Melismelo benim de bugün çok aşırı sulu akıntım var içinde yumurta akı gibi bi kıvam da var biraz su mu başka bi şey anlamadım hastaneye gittim ebe idrar kaçırıyo olabilirsin dedi doktorla konuşmuş doktor o nedenböyle dedi. Ben de aslında hiç istemiyorum. Zaten benim şikayetim de yoktu perşembe günü alttan muayene etti kanama nişan falan hep ondan sonra başladı sanki zorla başlattı
bbnnnnnnn BurcuMusti3107 evet ilk, benim de hiç doğum belirtim yoktu perşembe günü çatı muayenesi yaptı sonra kanama nişan oldu şimdi de zorla sancı mı vermeye çalışıyoruz ben anlamıyorum ki evde sakince süreci beklemek istiyordum aslında
BurcuMusti3107 bbnnnnnnn doktorlar neden aceleci bilmiyorum zaten onları dinlemeyince de ya bişey olursa diyorsun yani iki ara bir derede kalıyoruz sağlıkla gelsinler inşallah