Deletedmom_878 Kızlar dpo 8 deyim gebelik testi olmadığı için ovülasyon yaptım burda okumuştum ama çok çok silik çıktı bu ayda olmadı diye üzüntüye kapıldım böyle olanlar da var mı?
zynp92 Deletedmom_878 asla üzüntüye kapılma benimde öyle oldu hatta hatırladığım kadarıyla dpo kaçtı net hatırlamıyorum yaptım silikti bende burda okuyordum koyu çıkması lazım diye bende kesin yok demiştim ama kaç gün sonra gebelik yaptım çok silik gördüm sonradan ovulasyonda pik gibi koyu çıkmıştı
rabiatr Deletedmom_878 dpo 12. Günde çıkmıştı benim t çizgisi daha koyu çıkması gerek bide 8 dpo baya erken daha
melike__41 Deletedmom_878 benim şu an yengemde çocuk istiyor yengemin de 8 senedir istiyor ama olmuyor bebeği bu ay ovülasyon yaptı ve beraber takip ettik pik gününü bulduk yengemin de şu an Dpo 7 de ve bugün ovülasyon yaptı aşırı silik çıktı yok gibi çıktı yani ama bu gebe olmadığı anlamına gelmiyor bakalım tutucak mı bu ay
melike__41 Deletedmom_878 her kadının hormonu salgılama şekli farklı çalışır mış bazısı hemen salgılanır bazısı geç Hcg Si 5000 lerde olup ovülasyonu tamamen silik çıkan tanıdığım var
bebegimle_ben melike__41 canim ovuladyon testi dogru olcmiyor gebeligi benim arkadasimda cizgi gordu hamile olmadigini ogrendi benimde oyle olmustu canim
Deletedmom_878 melike__41 anladım kanka umut var ozaman bakalım bu ay en son gebeliğimle aynı belirti yaşadım mide bulantısı felan değilde ayaklarım çok çok üşümüştü bu ay aynısı olmuştu ilk defa
zynp92 Deletedmom_878 üzülme umut Rabbimden her zaman dualarımdasiniz takip ediyorum her zaman seni umarım bu ay güzel haberler alırsın inşallah en kısa sürede rabbkm nasip eylesin 🙏
Deletedmom_878 zynp92 ayyy teşekkür ederim iyi dileklerin için Allah razı olsun kulun kula yaptığı dua daha çabuk kabul olurmuş çok sağolun iyi haberler alsam hemen ilk sizlerle paylaşacam bekliyorum bakalım inşallah nasip olur bugün uyuyamadım üzüntüden
zynp92 Deletedmom_878 yinede ovulasyonla bakma mutlaka gebelik testi al insallah hayırlı haberler veririsin 🙏🥰