aprilbaby Selamlar her hafta farklı güncellemeler oluyor adet ağrılarım var 2 gündür sizler de durum nasıl son 3 hafta kaldı inşallah bekler diye ümit ediyorum.Geçen hafta muayene oldum sorun yoktu ama bu ağrılar da can yakıyor sizler nasılsınız?
klncbebek aprilbaby bugün 35 haftalık olduk iki gündür inanılmaz ağrılarım var bir an önce 3 hafta geçsin sağlıkla kavuşalım istiyorum adet olcakmış gibi ağrılar giriyor alt karnıma gündüz neyse de gece ×10 oluyor ağrılarım
lotusflowers Bende 34+3 üm benimde ağrılarım başladı. Yani ağrılarım vardı bel ağrısı falan ama kasık ağrısı adet sancısı gibi olmaya başladı. Kasılmalarım arttı özellikle akşamları bazen saatte bir kasılma oluyo. Hatta bazen öyle çok oluyo ki hastaneye mi gitsek diyoruz sonra geçiyo
aprilbaby lotusflowers ben çok adet ağrısı çekiyorum çarşamba kontrolüm vardı her şey normaldi ama her hafta atladıkça ağrılarım çoğalıyor
htcbyrmblc lotusflowers bende 34+4 um bel ağrısı kasik ağrısı aşağıya baskı vajinada baskı sizi iğne batması gibi semptomlar mide bulantısı ne yesem çıkarıyorum bebek hareketli
aprilbaby klncbebek ya aynı şeyleri yaşıyoruz bugün ağrı kesici içtim dayanamadım umarım normaldir ilk hamileliğimde böyle ağrılarım olmamıştı
busra34__ aprilbaby çok sağol darısı vaktinde ve zamanıdna hayırlısıyla sana olsun cumartesi suyum geldi sabah aniden korktm hastaneye yatış yaptılar antibiyotik başladılar pazar doğuma alıcam dedi doktorum pazar 8 Mart 7.15 de doğumhaneye aldılar suni verildi normal doğum yaptım 1 tane dikişim var 12.22 de doğdu oğlum1 cmden 10 a kadar zorlandım malesef 2500 47 cm doğdu ama şuan emmiyor almıyor mememi küçük diye alamıyor diyorlar sütüm de gelmedi 😓moralim bozuk dua et sütüm gelsin ve memeyi kabuk etsin
AuraMomB 32.haftadayım aynı ağrılarım var. Kasıklarıma bıçak saplanır gibi oluyor, sertleşıyor ve regl olacakmışım gibi kasıklarımla bacağıma belime ağrı giriyor. Bugün geceyi sabah ettim o durumdayım ne yapacağımı şaşırdım
aprilbaby AuraMomB benimde gündüzleri çok kötü oluyor çeşitleri hafta atlıyor artık ctesi olsun istemiyorum her hafta yeni ağrı yükleniyor son üç haftam inşallah dayanır😢
mlkekyaa0gmailcom aprilbaby bende 35+5 im aynı durumdayım bide kasılmalar arttı ve aşağı baskı yapıyor
AuraMomB aprilbaby her hafta geçtikçe yeni skiller açılıyor resmen seni o kadar iyi anlıyorum ki😣😂 Allah çabucak vakiti geçirsin de çıkaralım şu bebişleri nisanda😂
aprilbaby htcbyrmblc hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz 🥲 az kaldı diye kendimi motive ediyorum ama çok zor geçiyor adet ağrıları kasık ağrıları beni mahvetti
seher_3590 aprilbaby bizde bugün 35 haftalik olduk. Dediğiniz ağrılar bende 2 aya yakındır var ama son 15 gündür iyice saldım kendimi lavaboya zor gidiyorum bebek baş geliş duruyor sürekli agri ve ağırlık vsr kasiklarimda belimde falan gerçekten hiç yerimden kalkmak istemiyorum nefesim daralıyor başım dönüyor kalktığım zamanda 🥲uyku zaten hiç yok oturuyorum sabaha kadar bebekte aşırı hareketli çok canım yanıyor
aprilbaby seher_3590 magnezyum kullanıyormusun o biraz iyi geliyor ama ağrılar bende de 30 dan sonra başladı 35 te Nirvana yaptı son 3 haftam inşallah durur kızım😅