Ciciii
@beknk
@nononomolfix
Bu durumun sizler için ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum. Bu süreçte ne kadar umut ettiğinizi, birebir yaşan biri olarak biliyorum. Lütfen kendinize yüklenmeyin.
Bazen yol düşündüğümüzden daha uzun olabiliyor ama siz bu yolda yalnız değilsiniz.
Ben de ilk toplamamı bir kurumda yaptırdım, 19 yumurta toplandı, 12 tanesi döllendi, 9 tanesi iyi kalite saklandı. 3 tanesini dolar bazında ücret ödeyerek genetiğe yolladık. Hoca transfer edilemez , baska embriyoları da yollayalım onlardan transfer edilir yanıtı gelir onları koyarız dedi. Akabinde de haber vermeden kurumdan ayrılıp 45 km uzakta başka bir kuruma geçti. Yani aslında bizi kandırdı!
Harcadımız zamana mı, kırılan umutlarımıza mı, ruhsal yorgunluğumuza mı yanalım bilemedik. Harcadığımız parayı gram helal etmedik, bunu yapan profesordü bir de, siz düşünün.
Sonra başka bir hekime gidelim dedik. Eski kurumda saklanan kalan embriyolarımızı almak istemedik çünkü başlarına ne geldi bilip güvenemedik. En baştan başladık tüm sürece ve yeni bir protokol ile yola çıktık, ilk denemede şükür 39+4 olduk.
İsyan ettiğimiz çok anımız, çok konumuz var ama en çaresiz anımızdan sonra en mutlu günlerimizi yaşayabileceğimizi bilin, buna inanın.
Ne zaman konuşmak isterseniz, içinizi dökmek isterseniz, doktor tavsiyesi de dahil ben buradayım. 🤍