minnakmina 123w123w ben kızıma iki süslü zıbın 2 bandana 1 tane ev için bot aldım çokta güzel geldi alırken sipariş sayısını ve geri yorum yapan kullanıcıların yorumlarını muhakkak okuyun
Skrnslmn 123w123w bebeğime su termometresi ve kendim için korse sipariş verdik bu ay elimizde olur sanırım
GzdeEgsn 123w123w Bebek bakım çantası ateş ölçer birkaçta süs aparat aldım hepsi gayet kaliteliydi ortalama 20-30günde geldi canım
Hemsire5765 Gelirken kargo sıkıntısı ve ürün kalitesizligi oluyor dedi bazıları sizde böyle durumlar oldu mu peki
Emnemrahf Hemsire5765 eğer üründe sıkıntı varsa para iadesi yapıyorlar kargo gelmez ise de aynı şekilde bizim bi kargomuz gelmedi 10 gün içinde pramızı iade ettiler
Yildiz1 Hemsire5765 ben hiç sıkıntı yaşamadım yorumlara bakarak ve en çok spariş sayısına göre alıyorum kargo çok geç geliyor unutuyorsunun bile😆 ama geliyor sonunda😊
ElifBiryol Hemsire5765 çok ürün aldım sürekli de almaya devam ediyorum bedenler buraya göre biraz daha küçük oluyor misal 6 aylık badi 3-4 aylıkken giyebileceği gibi şuana kadar aldığım hiçbir üründe ödediğim ücretin altında bi kalite görmedim benim hemen her gün bi kargom var yolda😂 özellikle penye ürünler kaliteli bebek bakım çantamdan tutun macosen ayakkabılar badi ve tulumlar gibi birçok şeyi aldım sıfır sıkıntı👍
Emnemrahf Ben wish den alıyrum oda aliexpres gibi ama daha hızlı geliyo eşim bluttut kulaklık aldı telefon kılıfları mikrofon ekran koruyucuları kızıma makosen kendime iç çamaşırı kozmetik bir sürü şey aldım almayada devam ediyorum 😍
123w123w Emnemrahf ben wshe Emnemrahf wishden alışveriş yapmak istedim ama zırat kartını kabul etmiyor sanırım siz hangi kartla alışveriş yapiyorsunuz
Neslihannteo Emnemrahf bi tartisma açık da bilgi verseniz olur mu acaba bizlerede uygun fiyatli duruyorlar
Ozlmdz GzdeEgsn kapıya mi geldi yoksa siz gidip şubeden mi aldınız. Herhalde kapıya getirmiyorlarmis doğru mu.
Kubrakabakci Handeberkay 20 günü geçiyor kıyafet almanızı önermem hele ki minik bebekler için aldım çokta kaliteli değil memnun kalmadım .
Emnemrahf 123w123w garantinin maaş krtıyla canım kredi kartı kullanmıyoruz biz eşim içine biraz para yatırıyo onunla alısveriş yapıyruz
123w123w Emnemrahf mesela benim 40 tl tuttu alacaklarım maaş kartımda 60 tl vardı çekmedi kdv si mi yüksek acaba nasıl oluyo anlamadım kdv yi sonradan mı ekliyorlar?