melegim91 melisasak35 Evet yumurta kapıya dayanınca düşünüyoruz 😅 sağlık olsun canım Allah kolaylığını verir elbet 🤗😚
Melike88_ @melegim91 Sizin yine iyi 38 yaşındayım benimde hep kocamın büyük konuşmaları yüzünden korunurken 3ncüye hamile kaldığımı öğrendik oğlum 14 yaşında kızım 9 eşim inanamadı hayır imkansız deyip deyip durdu şuan 31 haftalığız
melegim91 Melike88_ İlk benimde öyle oldu inanmadık eşim test bozuktur dedi gidip yenisini almıştı😆 Nasibi olan doğuyor bizim onda da vardır bir hayır.Sağlıkla gelsin inşallah 🤗🥰
3oglanannnesi melegim91 bende 3.ye hamileyim ama 4. Bebeğim 🤣 bize süpriz oldu 6 ayı geride bırakıyoruz adapte olduk şükür 3 le çok iyiydik 4 le daha iyi olır inşallah 🤣
ranatop Benim bir kızım bir oğlum var oğlum sekiz yaşında kızım altı yaşında hamile olduğumu öğrendim hayırlısıyla gelsin hani biz düşünüyorduk aslında ama şu an yine hani iki sene sonra filan ama Allah şu an nasip etmiş hayırlısıyla gelsin
pims melegim91 👋🏻 aralarında 4 er yaş şeklinde olsun istemiştim malesef kul plan yaparken kader gülermiş . 3. düştü malesef ve tam 4 yıl bekledim korunmasız heralde artık olmayacak dediğim yerde Allah nasib etti ama tabi yaşta gitti 37 de doğurdum iyiki de olmuş sizinde çok yakın değil yaşları çocuklarınızın zorlanmazsınız pişman olmazsınız diye düşünüyorum eğerki durumunuzda varsa süper 🥰🥹
melegim91 pims Maddi olarak çok şükür Rabbim verir kolaylığını diye düşünüyorum iş olsun yeter ki ama bazen tam rahata ermişken bak keyfine kızım diyorum ama bazen de kalabalık aile olma isteği geliyor çok aradayım😆
melegim91 3oglanannnesi Oyy maşallah evin neşesi olacak prenses benimki de onca erkek kuzenin içinde tek çiçek 😍
melegim91 QueenBahar_ gencecik kadınsın kız maşallah sana erken evlenmişsin ama ne güzel erkenden çocuklarını büyütmüş olacaksın 😍
pims melegim91 inanın ben vazgeçtim hazır büyütüuorum beraber büyüsünler demiştim ama benim yaş artık bitti vazgeçtim yoksa bitane daha yapcaktım 🤣
melegim91 pims Bende 35 olacağım.Bazende gözüm almayacak gibi doğurana kadar 36 bir kaç sene sonra benimde zamanım geçecek🤭