Kubra381 bebegimle_ben üstteki ilk yazımı okumadınız sanırım Kanamam oldu acile gittim şuan leke devam ediyor
1_2_3_4 Kubra381 cinsel ilişki olmasın sakın bana yasaktı ilk üç ayı atlatana kadar dinlenin bol bol ağır iş yapmayın
blg123 Kubra381 kahverengi lekelenmem devam ediyodu doktor bu ilacın bi işe yaramayacağını söyledi günde 3 kere fitil olarak kullanıyordum ben hala lekelenemem devam ediyo ama artık daha az gün içinde bazen hiç gelmediği de oluyor
blg123 nil777 bugün 11. günü devam ediyo doktora gittim kahverengi lekelenme hemen kesilmez dedi ilaçlara devam edicem kalp atışını gördü ama şimdi de başka bi sorun var
blg123 bebegimle_ben doktor emin olmamakla birlikte parsiyel mol gebelikten bahsetti perinatolojiye gönderdi ama orasıda 12. haftadan önce bakmıyormuş bundan önce 2 dış gebeliğim var şimdi tam her şey yolunda derken böyle oldu nasıl olucak bilmiyorum artık
_kbra__kbra_ Kubra381 kanaman hep olur ilacını aksatma inşallah bişey olmaz korkma ağır kaldırma yengem suan beş aylık yeni yeni doktor ilacı bırak dedi riski kalmadı süreklide yatmaya calş uzan
Kubra381 _kbra__kbra_ şuan sadece leke var peçeteye gelen Öğleden sonra doktor kontrolüm var dikkat ediyorum ilacımı da düzenli alıyorum
bebegimle_ben blg123 insallah hersey duzelir canim dua et bol bol rabim herkezin yardimcisi olsun insallah
_kbra__kbra_ Kubra381 ara ara oluyo sürekli gelemz bi anda bittiğşni sanarsn bi bakarsn yşne gelmş yengem beş ay oldu yeni bitti inşallah sizşnki olmazda olursa stres yapmayın
tbtt Kubra381 6 haftalıksan yerleşme lekesidir o aslında, bende 9 haftalığım 2 gün önce pembe renk geldi iki damla rahmimde kasılma olmus dikkat etmen lazım dedi progestan verdi banada iş güç yapma ağır kaldırma yat dinlen