busbus41 Merhaba arkadaşlar 7. Haftalık.hamileyim.ama hamileliğimin başından beri sürekli uyku.halsizlik yorgunluk ara ara yemekten sonra mide bulantısı ama en çok dert ettigim sürekli uyku. Sizce normal mi benim gibi olan var mı işlerimi yapamıyorum çok halsiz bırakıyor
orhismommmmmm busbus41 canım çok normal 12. Haftadan sonra da belirtim azaldı bebek iyimidşr aceba diye düşüneceksin korkma herseyın tadını çıkar 💓🙏🏼
Busraaaakkk busbus41 Hoş geldin hamilelik diyoruz buna 😬 Bi süre devam ediyor, çalışmıyorsanız uyumak büyük bi nimet bence, çalışırken masada sürekli kafam gidiyordu en zorlandığım aylar ilk 3 aydı diyebilirim o nedenle
yildiz93 busbus41 ilk 3 ayım uyumakla geçti desem yeridir hiç enerjim yoktu. Şimdi 29 hatalığım ve hiç uyuyamıyorum iyi ki o zamanlar bol bol uyumuşum 😄 imkanın varsa uyu bacım bırak evin işi kalsın elbet yapılır vücudun sana dinlen diyor demek ki
busbus41 orhismommmmmm ya ilk hamilelik değil aslında 2. Bu 8 yaşında kızım var ama kızımda hiç böyle şeyler yaşamadım 🙂
busbus41 Busraaaakkk çalışmıyorum ama zaten uyku çok seviyordum şimdi de çevrem diyor zaten uykuyu seviyorsun ondandir
gozdenur06 Çok normal bacım ben gece 2 de bi yatıyorum öğlen 2 ye zor açıyorum gözümü ve dahada yatasım geliyo 25 haftalığım ilerleyen dönemlerde daha çok uyumak isticeksin
gozdenur06 busbus41 sen bide benim evi gör hamile kalmadan önce her gün dip köşe yapardın pırıl pırıldı şimdi biri gelecekte görecek diye ödüm kopuyo kendi evimden iğreniyprum
busbus41 gozdenur06 valla elimden geldiği kadar yapmaya çalışıyorum ama ağrım oluyor mecbur bırakıyorum ya